Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Communicatief sterke Allround ICT-medewerker die elke uitdaging aandurft in de regio Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

ICT Veldhoven 1897 keren bekeken
Vacature omschrijving
Functieomschrijving Jouw rol
KKS groeit en daarom zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega die ons technische team verder komt versterken. Je bent onderdeel van een team van 5 specialisten en bent zelf actief betrokken bij de ondersteuning van onze relaties voor wat betreft inrichting en het beheer van hun ICT-omgeving. Daarnaast zorg je voor de afhandeling van incidenten en problemen en bewaak je de kwaliteit van onze dienstverlening.
Wij zoeken daarom iemand met ervaring op het gebied van systeem- en netwerkbeheer. Jij bent dan ook diegene die het overzicht heeft over de volledige ICT-infrastructuur bij onze klanten en zorgt voor de verdere optimalisatie van die structuur. Jij bewaakt de doorlooptijd van incidenten en ondersteund en motiveert jouw technisch team zodat zij hun taken en verantwoordelijkheden zo goed mogelijk uit kunnen voeren. Tot slot ben je sparringpartner voor het commerciële team en ondersteun je hen met je technische kennis bij commerciële werkzaamheden. Je activiteiten vinden zowel op locatie van de klant alsmede remote plaats.

Waar zijn we naar op zoek
Wij zoeken een communicatief sterk persoon die tevens dienstbaar en hulpvaardig is en zich profileert als een echte teamspeler. Daarnaast ben je flexibel en bereid een stapje extra te zetten om je kennis te verruimen en de klus te klaren. Je schuwt geen enkele technische uitdaging en deelt je kennis en ervaring graag met andere collega’s. Je haalt voldoening uit het vooruit helpen van klanten en het ziet het als jouw missie om de klant de allerbeste service te bieden en herkent jezelf in ons credo “Jouw ICT-Omgeving, onze Passie”
De ambitie is om op middellange termijn het team te helpen verdubbelen (huidig aantal 5 ICT-medewerkers). Dit kan alleen wanneer het team en de processen een duidelijke structuur hebben, van jou wordt verwacht hier actief aan mee te werken.
De volgende werkzaamheden komen onder andere aan bod:
 • De huidige servicedesk organisatie verder professionaliseren en uitbreiden.
 • Operationeel verantwoordelijk voor installatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren bij onze klanten.
 • Bouwt mee aan een krachtig, homogeen en gedisciplineerd technisch team.
 • Ontwikkelt de bestaande systemen zodat deze compatible zijn met de groeiambitie.

Jij bent
Een enthousiaste collega met een flexibel en optimistisch karakter. Met al onze klanten onderhouden wij een langdurige relatie. Een klantgerichte werkhouding, uitstekende contactuele eigenschappen en een commerciële drive zijn daarom essentieel. Je bewaakt een goede balans tussen klantbelang en bedrijfsbelang. Tenslotte heb je motiverende capaciteiten waarmee je het maximale uit een team kunt halen. Wij willen het team verder laten groeien en jij speelt hier een belangrijke rol in. Omdat wij onze klanten ook buiten kantooruren en in het weekend van dienst zijn, verwachten wij dat je bereid bent mee te draaien in een roulatieschema waarin je 1 week per 3 maanden een wachtdienst draait.
 

Functie-eisen De kennis en ervaring die wij vragen:

Soft skills

 • Gedreven, flexibel en positief ingesteld
 • Werkt het liefst met degelijke systemen en procedures
 • Gedisciplineerd
 • Coach, klantenmens gecombineerd als technicus
 • Neemt verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend
 • Bescheiden en heeft veel zelfvertrouwen


Hard skills

 • Tenminste afgeronde MBO opleiding, richting ICT
 • MBO / HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op gebied van ICT-ondersteunende activiteiten
 • Betrouwbare ICT knowhow en vooral: altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen!
 • Gedegen kennis van Microsoft besturingssystemen en Office-producten op server en cliëntniveau, waaronder MS-Exchange, SQL
 • Ruime ervaring met Virtualisatie software zoals VMware en Hyper-V.
 • Kennis van netwerkstructuren, topologieen en inrichtingsstandaarden en ook kennis van beveiligingsmethodieken.
 • Ervaring met het inrichten en beheren van Firewall’s, Routers, Switches en overige netwerk gerelateerde componenten.
 • Aantoonbare ervaring met (high-end) storage systemen voor wat betreft inrichting, configuratie en het beheer hiervan.
 • Goede kennis van hardwarecomponenten overall (cliënt, server en netwerk).
 • In het bezit van een ITIL-certificaat.
 • Kennis van onder andere (Hosted) Exchange, Virtuele Desktop Infrastructuren en Virtuele (Private) Servers.
 • Het in bezit hebben van certificaten op het gebied van Microsoft, VMware, Cisco en Citrix is een Pré.
 
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Passie voor het leveren van de allerbeste Service.
Dat is waar het bij Komplete Komputer Systemen (KKS) al meer dan 30 jaar om draait. Als betrouwbare totaalaanbieder uit Zuid-Oost Brabant op het gebied van professionele automatiseringsvraagstukken, bieden wij volledige ontzorging onder één dak. Zowel op het gebied van levering van hard- en software, als ook van ICT-beheerdiensten, Cloud- en Voice over IP oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor Advies en Consultancy en flexibele Document oplossingen staan wij onze klanten met raad en daad bij.
Door onze jarenlange ervaring en onze passie voor ‘altijd het beste willen voor onze klant’, zijn we onderscheidend en bieden we een grote meerwaarde voor onze klanten. Niet voor niets hebben wij klanten die reeds meer dan 30 jaar een trouwe relatie met ons hebben.
Binnen onze organisatie is de cultuur informeel en gebaseerd op een mix van innovatief denkvermogen en professionaliteit. Werken in een team, met daarin het nemen van eigen verantwoordelijkheid, en niet te vergeten een gezonde portie humor, zijn belangrijk.
 
Salarisinformatie Salaris in overleg

Naast goede arbeidsvoorwaarden zijn persoonlijke ontwikkeling, plezier in en passie voor je werk en samenwerken met leuke collega’s, belangrijke kernwaarden binnen onze organisatie waarbij middelen (Laptop, Auto, Telefoon etc.) die noodzakelijk zijn bij het uitvoeren van je functie natuurlijk vanzelfsprekend zijn.

Een rol met veel diversiteit en ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze groeiende organisatie. Naast goede arbeidsvoorwaarden zijn persoonlijke ontwikkeling, plezier in en passie voor je werk en samenwerken met leuke collega’s, belangrijke kernwaarden binnen onze organisatie.