Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Commercieel Technisch Medewerker Customer Service 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Boxtel 536 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat ga je doen?

Binnen de afdeling Customer Service maak jij als commercieel technisch medewerker deel uit van het team Sales Support. In deze uitdagende functie geef je o.a. 1e-lijns technische ondersteuning en advies aan diverse klanten en je handelt daarin oplossingsgericht.

Je werkt binnen een team met 4 directe collega’s waar het behandelen van kleine offertes en specials ook tot je takenpakket behoort. Belangrijke productgroepen zijn o.a. : schakel- en verdeelinrichtingen, schakelmateriaal, deurcommunicatie, data, UPS-en én kabeldraagsystemen. Je hebt veel telefonisch contact met installateurs, paneelbouwers, adviseurs, de groothandel en soms ook eindklanten. Hierbij onderhoud je alle relevante informatie betreffende bovenstaande relaties in ons CRM-systeem Salesforce. Tot slot werk je samen met de afdeling Sales Front Office zodat wij onze commerciële doelstellingen halen.

Wie ben je?

Naast commerciële vaardigheden beschik je over een technische opleiding op minimaal MBO+ niveau Elektrotechniek of vergelijkbaar. Ook beschik je over technisch inzicht en kennis van de elektrotechnische branche. Bij voorkeur heb je ervaring opgebouwd op de binnendienst van een elektrotechnische groothandel of als monteur in de utiliteit of industrie. Kennis van producten, klanten en markten is een pré. Daarnaast ben je bekend met ICT toepassingen zoals Salesforce als CRM , MS Office en ERP systemen (bij voorkeur Baan).

Je beheerst de Nederlandse taal; Engels is een pré. Je werkt in een team maar ook zelfstandig, je denkt in mogelijkheden en oplossingen en neemt hierin een proactieve houding aan. Tot slot ben je flexibel , kordaat en klantgericht.

Wat bieden wij jou?

Een fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband. Het bedrijf kent weinig verloop en biedt mooie arbeidsvoorwaarden en passende beloning conform de CAO Metalektro. Een vergoeding voor je reiskosten woon-werkverkeer is van toepassing vanaf 5 KM enkele reisafstand. Je werktijden zijn van 07.30 – 16.00 uur van maandag tot en met vrijdag.

Ben jij de juiste medewerker voor deze rol? Solliciteer dan spoedig via de solliciteerbutton in deze advertentie. Voeg een volledig CV van jezelf toe en geef in je motivatie duidelijk aan, waarom jij geschikt bent voor deze functie.