Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Commercieel medewerker buitendienst 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Eindhoven 803 keren bekeken
Vacature omschrijving

Als buitendienst medewerker benader en verwerf je nieuwe klanten, verhoog je het verkooppotentieel bij bestaande klanten middels een planmatige en gestructureerde aanpak. Je realiseert zovel nieuwe klanten als projecten bij bestaande accounts. 

Voor jouw klanten ben jij de sparringspartner en weet je latente klantbehoeften te identificeren en de vertaalsslag te maken naar concrete technische oplossingen. Je overziet de ontwikkelingen in de branche én speelt hierop in.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciele doelstellingen, het voeren van accountmanagement én new business activiteiten voor "jouw" accounts. Je benadert potentiele klanten en onderhoudt de contact met jouw "eigen" klanten. Tevens initieer en voer je verkoopgesprekken en aftersalesgesprekken. Vanzelfsprekend draag je zorg voor adequate registratie en rapportage van de sales activiteiten in het  CRM systeem.

Voor deze functie heb je een afgeronde MTS opleiding, bij voorkeur Electronica of WTB. Je beschikt over een commercieel vermogen, technisch inzicht en hebt een klantgerichte instelling.

Omdat het een commercieel technische functie betreft, is het van belang dat jij communicatief sterk bent en het gesprek met de klant durft aan te gaan over het technische product.

Onze opdrachtgever biedt een vaste baan met voldoende uitdaging, een auto van de zaak, laptop en telefoon. 27 vakantiedagen is vanzelfsprekend, tevens heeft onze opdrachtgever een goede pensioenvoorziening voor haar werknemers.

Ben jij tussen de 32 en 40 uur beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging óf misschien ben je wel toe aan jouw "next step"? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer.