Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Commercieel medewerker binnendienst - technisch 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Eindhoven 164 keren bekeken
Vacature omschrijving

Heb je een aantal jaren met je handen gewerkt en wil je graag doorstromen naar een uitdagende baan op kantoor? Of werk je nu op kantoor bij een (technisch) bedrijf maar zit je niet helemaal op je plek? Dan kan dit wel eens dé volgende stap zijn in de carrière! Voor een gemoedelijk, leuk bedrijf in Eindhoven zijn we per direct op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst. Het betreft een fulltime, vaste baan op basis van Werving & Selectie. 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het assortiment artikelen raam- en deurbeslag. Je biedt commerciële en technische ondersteuning aan klanten alsmede aan de interne organisatie (vertegenwoordigers). Je bent verantwoordelijk voor het offertebeheer en orderingave. Je controleert en volgt openstaande bestellingen van klanten op. Je controleert en volgt niet geleverde artikelen op. Je hebt regelmatig contact met leveranciers over verschillende zaken. Daarnaast zorg je dat je op de hoogte blijft van ontwikkelingen in je markt en dat je product- en technische kennis up to date blijft. 
Je bent verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van een bestaand cliënteel (B2B). Je legt contacten in de kozijnenwereld en je geeft klanten op technisch vlak professioneel advies.

Kortom, een uitdagende baan waarbij jij je kennis en expertise in kunt zetten om diverse vragen te beantwoorden en passende oplossingen aan kunt bieden met een commerciële inslag. En dat alles binnen een bedrijf met een prettige, open sfeer. Waar hard gewerkt wordt maar waar vooral ook op een fijne manier wordt samengewerkt om de bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Interesse? Neem dan snel contact op met Renée van de Sande, 06-53697437 of renee.van.de.sande@adecco.nl

Wie zoeken wij?
Ervaring in een technische branche is een must, bij voorkeur in de timmer-, kozijnen- en/of deurbeslag organisatie. Dit hoeft niet in een commerciële rol te zijn, maar het mag door ervaring in een technische baan als bijvoorbeeld timmerman. Daarnaast zien we graag de volgende eigenschappen terug in onze ideale kandidaat:
- Passie voor techniek en de wil om je kennis in jouw vakgebied bij te houden
- Organisatorisch sterk
- Verantwoordelijkheidsgevoel
- Stressbestendig

Wat hebben zij te bieden?
Wij zijn een nationale speler in de distributie van ijzerwaren, bevestigingen, bouwbeslag, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen.
Een organisatie met een prettige werksfeer, waar op een gemoedeljke, respectvolle manier met elkaar wordt omgegaan. Korte lijnen, vertrouwen in elkaar en de vrijheid om je werkzaamheden op jouw manier in te vullen.

Je komt te werken in een aangename en stimulerende werkomgeving waarin je verder kunt ontwikkelen. Ze bieden een marktconform loonpakket en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook wordt er een uitgebreide, specifieke opleiding verzorgd om je functie in al haar facetten tot in de puntjes te beheersen.