Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Combinatie functie: inkoop / productieplanner 33 - 40+ uur vacature

Inkoop Eindhoven 20 keren bekeken
Vacature omschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het operationele inkooptraject. Tevens werk je samen in een team van meerdere productieplanners en ben je verantwoordelijk voor de planning van één van de BU's.

Nauwkeurig vastleggen van gegevens van alle inkoop gerelateerde data in geautomatiseerde systemen. Conform de vastgestelde inkoopprocedures en voorschriften zorgdragen voor een juiste levering van goederen en diensten. Actie ondernemen bij overschrijding van leveringen en informeren van de organisatie hierover. Zorgdragen voor de nazorg, afhandelen van leveranciersklachten.

Je maakt een planning aan de hand van verkoop of productie informatie en bewaakt daarbij de voortgang van orders. Je zorgt voor een correcte verwerking in het systeem zodat het product op het juiste tijdstip kan worden geleverd aan de klant. Korte lijnen behouden met Manufacturing Engineering en/of Customer Service Coördinator om orderinformatie compleet te krijgen. Actie ondernemen bij overschrijding van leveringen en het informeren van de organisatie. Tevens ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van interne klachten.

Als operationeel inkoper/ productieplanner werk je zelfstandig onder de directie leiding van de Materials Manager.

Voor deze functie ben jij in het bezit van een MBO werk- en denkniveau. Je hebt een technisch-commercieel/administratieve achtergrond. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré. Je beschikt over een goede kennis van MS-Office en ERP systemen. Je bent contactueel en communicatief vaardig en je hebt een correcte mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je bent stressbestendig, flexibel en oplossinggericht tevens ben je goed in het plannen en organiseren.

Als persoon heb je een rustige persoonlijkheid je bent zelfstandig, proactief, een team speler, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt een gestructureerde denk- en werkwijze.