Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Combichauffeur 33 - 40+ uur vacature

Chauffeurs Son 713 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95? Voor onze afdeling Containers zoeken wij een collega die op pad gaat met een combiwagen met haaksysteem.
 
Wat ga je doen
Je gaat aan het werk met motorwagen/molenstel aanhangwagencombinaties met een haaksysteem. Na een kop koffie in de ochtend ga je op pad. Je hebt de route bij de hand. De ritten zijn zowel nationaal als internationaal. Je wagen wordt op een van onze vestigingen geladen met verschillende soorten afval. Dit rijd je weg naar een van onze verwerkers. Zodra je wagen weer leeg is, rijd je door naar de klant toe en wordt jouw wagen geladen met afval. Het afval rijd je dan weer terug naar een van onze vestigingen. Nadat je het afval bij Baetsen hebt gelost, wordt jouw wagen weer geladen met afval dat je weg gaat brengen naar een van de verwerkers. En ga zo maar door... Met voldoende koffie en rust tussendoor natuurlijk!
 
Naast de praktische uitvoering, verzorg je de administratieve afhandeling conform wettelijke richtlijnen en bedrijfsrichtlijnen. En bij dit alles ben je je bewust van je omgeving: je zorgt niet alleen voor een volledige en stipte uitvoering van je taken, maar hebt oog voor de veiligheid van je omgeving en de servicebeleving van de klant. Je stemt vanzelfsprekend je werkzaamheden binnen onze organisatie goed af met de planner.
 
Wie ben je
Als combichauffeur ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Ook vinden wij het fijn als je in het bezit bent van een geldig VCA-certificaat. Het is belangrijk dat je flexibel bent en het dus niet erg vindt incidenteel op zaterdagen te werken. Je bent een harde werker, klantgericht, stressbestendig en professioneel.
 
Wat bieden wij jou
In de functie van combichauffeur heb je gunstige arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Je krijgt jouw salaris en overuren iedere maand op tijd uitbetaald. Ook kun je profiteren van een collectieve CZ of VGZ zorgverzekering en deelname aan Fiscfree (met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement, weekendje weg). Uiteraard mag jij aan de slag in een zelfstandige functie met veel afwisseling en uitdaging. Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen die jou veel kunnen leren. Natuurlijk houden wij enkele keren per jaar een gezellige borrel met alle collega's. We zijn tenslotte een Brabants bedrijf!
 
Interesse?
Voor meer informatie kun je bellen naar onze recruiter Sandra Bruurmijn, te bereiken via 06 - 25 74 17 46.
 
Ben jij degene die onze combiwagen gaat besturen?