Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Combi chauffeur (bouw)units 33 - 40+ uur vacature

Chauffeurs Veldhoven 451 keren bekeken
Vacature omschrijving

Klanten weten ons te vinden voor bijzonder transport over de weg:

Baetsen Transport houdt zich bezig met alle facetten binnen het nationaal en internationaal transport: van conventioneel tot exceptioneel transport, op- en overslag en vrachtbemiddeling. Door de inzet van een gevarieerd materieel, ervaren chauffeurs en een nauwkeurige planning is onze dienstverlening uitgebreid en klantgericht. We zijn onderdeel van de Baetsen Groep, een familiebedrijf met ruim 300 medewerkers en locaties in Veldhoven, Son en Echt.

Wat ga je doen
Als fulltime Combi Chauffeur voer je transportopdrachten uit voor een vaste opdrachtgever, waarbij je (bouw)units door heel Nederland (en af en toe daarbuiten) vervoert. Soms wordt je ook ingezet voor andere opdrachten voor exceptioneel transport. Hoewel je over het algemeen niet de hele week van huis bent, wil je wel af en toe overnachten.

Wie ben je
Je bent een harde werker, neemt je verantwoordelijkheid, gaat professioneel en klantgericht te werk en werkt pro-actief. Daarnaast:

· Je beschikt over een geldig CE-rijbewijs met code 95 en hebt ervaring op een (molenstel)combinatie vrachtwagen
· Je woont in de omgeving Eindhoven
· Je bent op zoek naar vastigheid, maar bent ook flexibel in (over)uren, (inter)nationaal rijden en eventuele overnachtingen
· Je beschikt over een geldig VCA-certificaat of bent bereid deze te behalen