Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

CNC Laser / Ponsmachine Operator 33 - 40+ uur vacature

Techniek Riethoven 1950 keren bekeken
Vacature omschrijving

“de uitdaging om kwalitatief hoogwaardige producten te vervaardigen.”

CNC Laser /  Ponsmachine operator (fulltime)

Wij zoeken….
Iemand die de verantwoordelijkheid neemt voor het lasersnijden en ponsen van producten. Die zelfstandig de machines ombouwt, afstelt en bedient zodanig dat de producten met de gedane voorbereidingen efficiënt in overeenstemming met de gestelde kwaliteitseisen binnen de opgegeven planning gerealiseerd worden. Die vindt dat het goed onderhouden van de machines en middelen een voorwaarde is om goed te kunnen blijven produceren en daar aandacht voor heeft. Die  meedenkt over verbeteringen en daarover advies geeft. Het meedenken over logistieke, efficiëntere en kwalitatieve verbeteringen als zijn tweede natuur ziet.

Waarmee daag jij ons uit?
VMBO/MBO diploma in een technische richting
Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
Ervaring met Trumpf 3030 en 6000 is een pré
Uitgebreide kennis en ervaring  met fijn plaatwerk en de processen;
Kernwaarden voor jou zijn: resultaatgericht, kwaliteitsgericht, klantgericht en proactief.

Wat bieden wij je?
Inno-Tec Nederland B.V. is een dynamisch bedrijf waar je volop de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te specialiseren in je vakgebied. Je komt te werken in een hecht team van 12 medewerkers. Je ontvangt een marktconform salaris wat hoort bij de verantwoordelijkheid van de functie en goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO metaalbewerkingsbedrijf. Vanzelfsprekend faciliteren wij opleidingen, trainingen en cursussen om je te ontwikkelen op je vakgebied en als persoon.

Ben jij enthousiast?
Spreekt deze vacature je aan en wil je deel uitmaken van een ambitieus en jong team? Aarzel dan niet en solliciteer direct    
we laten je graag ons innovatieve bedrijf zien!