Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

CNC Kanter / Kantzetter in 2 ploegendiest 33 - 40+ uur vacature

Techniek Boxtel 788 keren bekeken
Vacature omschrijving

Als CNC Kanter werk je, aan de hand van werkopdrachten, zelfstandig aan de CNC kantbank. Dit wil zeggen dat je zelf verantwoordelijk bent voor het in- en omstellen, programmeren en bedienen van de kantbank voor zowel bestaande als nieuwe producten. Ook behoort het controleren van het geproduceerde product op maatvoering en het treffen van de juiste correctieve acties bij afwijkingen tot het takenpakket.

In deze functie kant jij zelfstandig producten van enkel stuks tot kleine series. Dit doe je aan de hand van (uitslag)tekeningen en het meetrapport. Je meet het product zelfstandig, zodat je er voor zorgt dat je de juiste kwaliteit levert.

Om in aanmerking te komen herken jij jezelf in de volgende functie-eisen:

• Je beschikt over een technische vakopleiding metaal en of hebt meerdere jaren werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie;
• Je kunt zelfstandig een CNC- kantbank programmeren, instellen en bedienen;
• Je hebt aantoonbare ervaring met meten en tekening lezen (verschillende projectie methoden);
• Je kan goed technische tekeningen lezen;
• Je bent bereid om te werken in twee ploegendienst.

Onze opdrachtgever is uitstekend bereikbaar vanuit Tilburg, Eindhoven en Den Bosch / ’s-Hertogenbosch.

Wij bieden een fulltime functie, met uitstekend uitzicht op een vast dienstverband. De werktijden zijn in 2-ploegendienst van 05.45 - 14.30 en van 14.30 - 00.15. Behalve op vrijdag want dan heb je na 4 uurtje werk al weekend! Je salaris is afhankelijk van je ervaringen en bespreekbaar mits het passend is binnen de CAO Metaalbewerkingsbedrijven richtlijnen. Voor de ploegendiensten ontvang je 20% extra toeslag. Tevens ontvang je een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer. Aanname op detacheringsbasis of zelfs direct in loondienst bij de werkgever is bespreekbaar. Naast een uitstekend salaris ontvang je uiteraard 8% vakantietoeslag, 25 verlofdagen, vergoeding voor kort verzuim en een feestdagvergoeding. Ook biedt onze opdrachtgever de mogelijkheden om nog sterker te worden in jouw vak middels het bieden van cursussen.

Sollicitatieprocedure:Ben je beschikbaar voor deze vacature? Mail dan snel je cv naar boxtel@startpeople.nl of 0411-684282.