Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

CNC Frezer voedingsmiddelenindustrie 33 - 40+ uur vacature

Techniek Weert 2447 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze opdrachtgever is een gerespecteerd internationaal bedrijf met meerdere vestigingen, waaronder ook diverse vestigingen verspreid door heel Nederland.
Zij vervaardigen machines voor de voedselverwerkende industrie; bijvoorbeeld machines om snoep te maken, of het productieproces van kaas van a tot z mogelijk te maken. Zij richten zich op procestechnologie en op het ontwikkelen van diverse typen bouwstenen voor productieprocessen.
De functie:
Voor de vestiging van onze klant in Weert zoeken we naar een ervaren CNC Frezer. Je gaat aan de 3-assige Mazak werken, kennis van Mazatrol is hierbij een pre. Geen vereiste. De werkzaamheden worden uitgevoerd in ploegendienst
Functie-eisen:

  • Ervaren CNC Frezer, bij voorkeur eerder met een Mazak gewerkt
  • In staat werkzaamheden zelfstandig te volbrengen
  • Kan eenvoudige CNC programma’s schrijven aan de machine
  • Je moet goed kunnen communiceren en in teambelang kunnen denken

Over TSD:
TSD Groep is al ruim 22 jaar toonaangevend in het detacheren van kwalitatief technisch personeel. Doordat wij zelf vanuit huis een technische achtergrond hebben weten we jouw vakkennis en talent te waarderen en te beoordelen op klantwaarde. Door deze werkwijze zitten onze medewerkers altijd op de juiste plek en gaan zij met plezier naar hun werk toe.