Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

CNC Frezer en CNC Frezer/Programmeur 33 - 40+ uur vacature

Techniek Wintelre 4859 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wilting is al meer dan 30 jaar actief in de productie van hoogwaardige componenten, (sub)assemblages en samengestelde onderdelen. Wilting is actief in de hightech industrie, zoals semiconductors, lucht- en ruimtevaart, voedselverwerking en/of onderzoek. De klanten zijn Europese OEM-ers die wereldwijd concurreren. Daarvoor gelden uiterst specifieke en kwalitatief hoogwaardige maatstaven waar Wilting als geen ander mee om kan gaan.
Vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Wintelre en Leerdam wordt voldaan aan de steeds groeiende vraag van onze klanten. Wilting heeft in Wintelre meer dan 50.000 uur en in Leerdam meer dan 25.000 uur hoog-geautomatiseerde productiecapaciteit. Zowel 3-assig frezen, 5-assig frezen als draaifrezen. Voor beide vestigingen zoeken wij nieuwe collega’s, die binnen ons collegiale team aan hoogwaardige producten willen werken.

CNC Frezer of CNC Programmeur - Frezer (vestiging Wintelre)

Het betreft afwisselende functies, waarin je verantwoordelijk bent voor het opstarten van productiebatches van complexe freesdelen en controleren van de productkwaliteit. Daar waar mogelijk optimaliseer je de CNC-programma’s. Tevens begeleid je je collega-productiemedewerkers in opleiding.


Functie eisen:
- MTS/MBO-niveau 3 door opleiding of ervaring.
- Ervaring met CNC-frezen (5-assig of 3-assig)


Gewenste eigenschappen en competenties:
- Nauwkeurig
- Flexibel
- Gemotiveerd
- Communicatief
- Teamspeler

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Wij ontvangen graag je CV met motivatie via email. Je kunt je sollicitatie sturen naar Geert Ketelaars: geert.ketelaars@wilting.eu. Neem voor meer informatie contact op met Geert via e-mail of telefonisch (040-2052747).


N.B.: Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Wilting en wensen deze vacature niet in te vullen middels tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau.