Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Waarschuwing! Deze vacature is verlopen en mogelijk niet meer beschikbaar

CNC Draaier 33 - 40+ uur vacature

Techniek Waalre 3496 keren bekeken
Vacature omschrijving

Basco Verspaningstechniek B.V. richt zich op de productie van het complexere draai- en freeswerk van metaal- en kunststofproducten. Hiernaast beschikken we over een schone ruimte waar producten gereinigd worden en kleine assemblages plaatsvinden.

We zijn een modern MKB familiebedrijf en gaan voor een gestage en solide groei, passend binnen onze strategie, waarbij kwaliteit en productiviteit het uitgangspunt vormen.

We werken samen met een selectief aantal leveranciers, hebben een vaste groep medewerkers en een trouwe schare klanten.

Wie zijn onze klanten?

We zijn preferred supplier van Mirion Technologies (Canberra Olen) voor de productie van standaard Silicon Detectors ten behoeve van detectie van nucleaire straling. Tevens leveren we aan diverse OEM'ers (Original Equipment Manufacturing) onderdelen voor akoestische meetapparatuur, ultrasound fysiotherapie toepassingen en accurate gas flow meters. Daarnaast complementeren nationale en internationale Main Suppliers ons klantenbestand.


Vanwege uitbreiding van onze capaciteit, zijn op zoek naar een:

CNC Draaier

Voor deze functie is het belangrijk dat je, naast passie voor het technisch vakmanschap, geïnteresseerd bent in nieuwe technologieën. Als vooropleiding heb je VMBO niveau 4, of een gelijkwaardige opleiding, afgerond en enkele jaren werkervaring opgedaan. Je hebt praktijkervaring met besturingssystemen (bij voorkeur FANUC). Hiernaast is het een pre als je ervaring hebt met CAD/CAM programma’s.  

Aanbod:
We bieden een uitzicht op een vast dienstverband. Onze organisatie is modern, overzichtelijk en er heerst een ontspannen sfeer. De werkomgeving is schoon, netjes en veilig. Daarnaast hebben we onze zaken goed op orde!