Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

CNC Draaier 33 - 40+ uur vacature

Productie Riethoven 1702 keren bekeken
Vacature omschrijving

“de uitdaging om kwalitatief hoogwaardige producten te vervaardigen.”

CNC Draaier

Inno-Tec Nederland B.V. is een allround toeleverancier op het gebied van precisieplaatbewerking en verspaning. Wij zijn gespecialiseerd in prototypes en kleine tot middelgrootte series voor o.a. de voedingsmiddelen-, medische- en elektronica-industrie. Met ons moderne en uitgebreide machine park vervaardigen wij producten van een hoogwaardig kwaliteitsniveau.
Wij zoeken een zelfstandige CNC draaier  die deel uit wil maken van een ambitieus, gezond en sterk groeiend bedrijf. Iemand die het als een uitdaging ziet om samen met ons team van 50 medewerkers de kwaliteit van de geleverde producten en van de organisatie te waarborgen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Inno-Tec. 
Het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief wordt zeer gewaardeerd en je krijgt veel vrijheid om je functie zelfstandig in te vullen. Vanzelfsprekend faciliteren wij opleidingen, trainingen en cursussen om je te ontwikkelen in je vakgebied en als persoon.

Wij zoeken….
Iemand die enthousiast wordt van het realiseren van nauwkeurige producten van enkele stuks tot en met kleine series. Een vakman die  verantwoordelijkheid neemt voor  het zelfstandig programmeren en bedienen van de machines. Die het als een uitdaging ziet om zelfstandig producten te realiseren, zijn werkzaamheden te plannen  prioriteiten te stellen en de kwaliteit bewaakt waarmee de gevraagde levertijden gerealiseerd worden. Daarnaast zie je het als een uitdaging om de afdeling verder te ontwikkelen en daarmee een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Inno-Tec. 

Ben jij iemand die:
MBO niveau 2 opleiding Fijn Mechanische Techniek  of werktuigbouwkunde;

  • Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van de veiligheidseisen en ARBO regels;
  • Kernwaarden voor jou zijn: samenwerken, resultaatgericht, kwaliteitsgericht, proactief.


Wat kunnen wij jou bieden:

  • Een zelfstandige functie, met veel vrijheid en inspraak op jouw expertise gebied;
  • Een prettige werkomgeving in een groeiend bedrijf met korte communicatielijnen en een marktconforme beloning volgens de CAO metaalbedrijf;
  • Wij bieden je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied.


Spreekt je dit aan?
Spreekt deze vacature je aan en wil je deel uitmaken van een ambitieus team? Aarzel dan niet en solliciteer direct. We laten je graag ons innovatieve bedrijf zien!