Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Cliëntbegeleider Wonen, Team Dommelhoefstraat 1F in Eindhoven 17 - 24 uur vacature

Zorg/ Verpleging Eindhoven 1063 keren bekeken
Vacature omschrijving
Onze cliënten staan midden in de maatschappij en willen graag zo zelfstandig mogelijk leven. Ben jij een cliëntbegeleider die onze cliënten de ‘probeerruimte’ kan geven die ze nodig hebben om zichzelf te ontdekken? Heb je passie voor je werk en ben je in staat om de cliënten vanuit hun eigen kracht te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

In deze omgeving kom je werken
In de binnenstad van Eindhoven vind je een gezellige en sfeervolle groepswoning waar 12 cliënten met veel plezier wonen. Ze hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ze hebben de wens om zo zelfstandig mogelijk te leven. 

Vanuit de cliënt
De cliënten van de Dommelhoefstraat staan midden in de maatschappij en kunnen veel dingen zelf. Afhankelijk van hun draagkracht hebben ze in meer of mindere mate ondersteuning nodig. Dit is waar jij om de hoek komt kijken. Je helpt hen om structuur en overzicht aan te brengen in hun dagelijks leven en biedt hen nabijheid gedurende de dag. Je gaat uit van hun eigen kracht en biedt hen voldoende ruimte om te ontdekken. 

Vanuit het team
Het team is nog in opbouw, het huis is sinds een jaar open, dus daar ligt een leuke uitdaging. We kunnen nog ondersteuning gebruiken van een cliëntbegeleider die zijn/haar ervaring met ons wil delen. Als cliëntbegeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het persoonlijk plan en geef je samen met collega’s vorm en uitvoering aan de dagelijkse zorg op basis van dit plan. Je voert verschillende werkzaamheden en taken uit op het gebied van praktische ondersteuning en begeleiding, zowel algemeen als voor de cliënten van de woning.
 
In Tongelre loopt de pilot wijkgericht werken waar we je graag meer over willen vertellen.

Wij werken 
Conform rooster. De werktijden zijn onregelmatig en bevatten diensten tussen 7.00 en 23.00 uur. 

Wat we graag zien 
Word jij enthousiast van deze functie en ben je die zelfstandige collega die wij zoeken? Ben je daarnaast ook in het bezit van een relevante opleiding Zorg & Welzijn met minimaal niveau 4? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wat bieden we jou
  • Een dynamische werkplek in het centrum van Eindhoven. 
  • Een afwisselende en uitdagende baan waarbij de nadruk ligt op de zelfredzaamheid van de cliënten.
  • Je komt te werken binnen een professionele omgeving met veel ruimte voor eigen ontwikkeling. Lunet zorg heeft een breed cursusaanbod en besteedt veel aandacht aan doelgroepgerichte scholing en deskundigheids-bevordering.
Dienstverband
Het betreft een dienstverband per 1 november 2019 van 24 uur per week, dit is 66,66%.
De duur van de overeenkomst is mede afhankelijk van je huidige arbeidsovereenkomst bij Lunet zorg. Bij externe kandidaten starten we met een jaarcontract met daarna een verlenging naar onbepaalde tijd.
 
Arbeidsvoorwaarden
De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 40 met een maximum salaris van €2807- bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag. Daarnaast krijg je in juni 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering van 7,05%. Binnen Lunet zorg bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden. 

Over Lunet zorg

Heb je nog vragen?
Ben je enthousiast en heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team Dommelhoefstraat 1F, telefoonnummer: 06-13793052.

Solliciteer!
Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 29 september 2019. Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button op deze pagina.
 
Alle nieuwe medewerkers dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.