Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Chauffeur portaalwagen omgeving Son 33 - 40+ uur vacature

Chauffeurs Son 1608 keren bekeken
Vacature omschrijving

Durf jij in te stappen?

Het vervoeren van containers in alle soorten en maten is waar wij bij Baetsen Containers dagelijks mee bezig zijn. Baetsen Containers vervoert containers voor bedrijfsafval, particulier afval en de gemeentelijke afvalinzameling. Door de inzet van autolaadkranen, haak- en portaalsystemen, huisvuilwagen en Walking Floor voertuigen is onze dienstverlening zeer

uitgebreid en klantgericht. Baetsen Containers is onderdeel van de Baetsen-Groep, een familiebedrijf met ruim 300 medewerkers en locaties in Veldhoven, Son en Echt. 

Wat maakt deze baan uniek

Geen wachturen bij de klant en mocht dat wel voorkomen dan krijg je dit gewoon uitbetaald.

Zelfstandige functie, waarbij initiatief tonen voor de ideale planning zeer op prijs wordt gesteld.

Wat ga je doen

Bedrijven en particulieren rekenen op Baetsen als betrouwbare partner voor inzameling van hun vaak bouwgerelateerd afval. En daarin ga jij een belangrijk rol spelen!

In deze functie ga je met behulp van een portaalsysteem containers brengen, ophalen en lossen. Elke dag is anders: de ene dag rijd je langere afstanden, de andere dag rijd je rondom je standplaats. Het is intensief en fysiek werk, want je hebt vaak vele adressen op een dag. Naast de praktische uitvoering, verzorg je de administratieve afhandeling conform wettelijke richtlijnen en bedrijfsrichtlijnen. En bij dit alles ben je je bewust van je omgeving: je zorgt niet alleen voor een volledige en stipte uitvoering van je taken, maar hebt oog voor de veiligheid van je omgeving en de servicebeleving van de klant. Je zult geregeld burgers of ondernemers spreken en stemt vanzelfsprekend je werkzaamheden binnen onze organisatie goed af met de planner.

Wie ben je

Als portaalchauffeur ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Heb je ervaring met het rijden met een portaalwagen? Dan is dit mooi. Heb je het niet, dan is dit niet erg, je krijgt de mogelijkheid om dit bij ons te leren. Ook vinden wij het fijn als je in bezit bent van een geldig VCA-certificaat. Zo niet, dan heb je de mogelijkheid om dit bij ons te behalen.

Je bent een harde werker, die proactief, klantgericht, flexibel en professioneel is. We hebben zowel fulltime als parttime mogelijkheden, overuren maken is geen probleem. Je woont in de omgeving Eindhoven, Tilburg of de Kempen.

Wat bieden wij jou

Je hebt uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Een passend salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer met goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend. Wat wij minstens zo belangrijk vinden is dat we je een uitdagende baan bieden in een organisatie die volop in beweging is. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er meer dan voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast:

·        krijg je korting op jouw zorgverzekering bij CZ en VGZ en Baetsen

·        betaalt Baetsen 2/3 van je pensioen

·        heb je (minimaal) 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op jaarbasis.

·        kun je met belastingvoordeel verschillende zaken aanschaffen, zoals een telefoon, laptop, weekendje weg, fitness-abonnement, fiets of een bon van een webshop.

·        organiseren we regelmatig borrels en bedrijfsfeestjes; we zijn immers een Brabants familiebedrijf

·        krijg je bij ons de kans om jezelf écht te ontwikkelen waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort.

Durf jij in te stappen?

Wij zijn benieuwd naar jou! Kom jij ons team versterken? 

Voor meer informatie kun je bellen naar onze recruiter Inge Storms, te bereiken via 06-25741746