Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Chauffeur portaalwagen omgeving Son 33 - 40+ uur vacature

Chauffeurs Son 962 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95? Voor onze afdeling Containers zijn wij op zoek naar een chauffeur die op pad gaat met een portaalwagen en oplegger.
 
Bedrijven en particulieren rekenen op Baetsen als betrouwbare partner voor inzameling van hun vaak bouwgerelateerd afval. En daarin ga jij een belangrijk rol spelen!
 
Wat maakt deze baan Uniek
Geen wachturen bij de klant en mocht dat wel voorkomen dan krijg je dit gewoon uitbetaald.
Zelfstandige functie, waarbij initiatief tonen voor de ideale planning zeer op prijs wordt gesteld.
 
Wat ga je doen
In deze functie ga je met behulp van een portaalsysteem containers brengen, ophalen en lossen. Elke dag is anders: de ene dag rijd je langere afstanden, de andere dag rijd je rondom je standplaats. Het is intensief en fysiek werk, want je hebt vaak vele adressen op een dag. Naast de praktische uitvoering, verzorg je de administratieve afhandeling conform wettelijke richtlijnen en bedrijfsrichtlijnen. En bij dit alles ben je je bewust van je omgeving: je zorgt niet alleen voor een volledige en stipte uitvoering van je taken, maar hebt oog voor de veiligheid van je omgeving en de servicebeleving van de klant. Je zult geregeld burgers of ondernemers spreken en stemt vanzelfsprekend je werkzaamheden binnen onze organisatie goed af met de planner.
 
Wie ben je
Als portaalchauffeur ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Heb je ervaring met het rijden met een portaalwagen? Dan is dit mooi. Heb je het niet, dan is dit niet erg, je krijgt de mogelijkheid om dit bij ons te leren. Ook vinden wij het fijn als je in bezit bent van een geldig VCA-certificaat. Zo niet, dan heb je de mogelijkheid om dit bij ons te behalen.
Je bent een harde werker, die proactief, klantgericht, flexibel en professioneel is.
 
Wat kun je van ons verwachten
Baetsen zorgt goed voor haar personeel. Je krijgt een goed salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg, wat op tijd wordt overgemaakt. Daarnaast bieden wij jou kwalitatief goed onderhouden materieel.
Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen. Met de informele cultuur binnen Baetsen krijg je de vrijheid om te laten zien wat je kunt, waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort.
 
Interesse?
Voor meer informatie kun je bellen naar Sandra Bruumijn, te bereiken via 06-25741746.
 
Start je sollicitatie direct.