Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Chauffeur metaaldistributie 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Veldhoven 1836 keren bekeken
Vacature omschrijving

Bij Baetsen zien wij logistiek als iets wat niet in de eerste plaats gaat om ‘de wielen’, maar om een hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten. Het gaat er niet alleen om dat je een vracht van A naar B brengt, maar vooral dat dit gebeurt op een manier waarover onze opdrachtgever tevreden is. Met deze instelling maken wij bij Baetsen het verschil voor onze klanten waarbij wij ons onderscheiden in kwaliteit en service.
 
Op dit moment verwelkomen wij graag nieuwe collega's in de functie van
 
 Chauffeur metaaldistributie
 
Jouw taken
Voor een vaste opdrachtgever verzorgen wij het dagelijkse transport van metaal. De ritten voer je uit binnen Nederland en je hebt ongeveer 15 tot 20 adressen per dag om te lossen. De werkzaamheden voer je uit met een trekker-oplegger combinatie en een kooi-aap.
 
Wie ben je
Als chauffeur ben je uiteraard in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Ook vinden wij het fijn als je in het bezit bent van een geldig heftruckcertificaat en een VCA-certificaat.
Jij bent een chauffeur in hart en nieren en bent dan ook bereid om hard te werken. Als het nodig is, dan ben je bereid om op zaterdagen te werken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, werkt veilig, bent klant- en resultaatgericht.
 
Wat bieden wij jou
Word je onze nieuwe collega, dan geven wij jou de garantie op een tijdige uitbetaling van jouw salaris en overuren. Verder bieden we aanvullende voordelen zoals

  • Collectieve ziektekostenverzekering van CZ/VGZ;
  • Bedrijfspensioenregeling waarbij Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt ;
  • Deelname aan Fiscfree (met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement en weekendje weg);
  • Je gaat bij ons aan de slag met een kwalitatief goed onderhouden wagenpark.

Met de informele cultuur binnen Baetsen krijg je de vrijheid om te laten zien wat je kunt, waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort. Natuurlijk houden wij enkele keren per jaar een gezellige borrel met alle collega's. We zijn tenslotte een Brabants bedrijf!
 
Interesse?
Heb je vragen over deze functie, bel gerust naar Laurent van Laanen, te bereiken via 040 - 205 44 70.*
 
Hebben we jou overtuigd? Laat direct jouw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!
 
*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.