Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Chauffeur (inter)nationaal/exceptioneel transport 33 - 40+ uur vacature

Chauffeurs Veldhoven 783 keren bekeken
Vacature omschrijving

Bij Baetsen zien wij logistiek als iets wat niet in de eerste plaats gaat om ‘de wielen’, maar om een hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten. Het gaat er niet alleen om dat je een vracht van A naar B brengt, maar vooral dat dit gebeurt op een manier waarover onze opdrachtgever tevreden is. Met deze instelling maken wij bij Baetsen het verschil voor onze klanten waarbij wij ons onderscheiden in kwaliteit en service.
 
Op dit moment verwelkomen wij graag nieuwe collega's in de functie van
 
 
Chauffeur (inter)nationaal/exceptioneel transport
 
Wat ga je doen
In de functie van chauffeur (inter)nationaal/exceptioneel transport ga jij de werkzaamheden verrichten die veelal aan vergunningen onderhevig zijn. Dit gebeurt voor verschillende opdrachtgevers in verschillende landen met wisselend getrokken materieel zoals schuifopleggers, semi-diepladers en euro-diepladers. Dit is een functie waarbij je mogelijk de hele week onderweg bent met overnachtingen.
 
Wie ben je
In de functie van een chauffeur exceptioneel transport ben je uiteraard in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Daarnaast vinden wij het fijn als je in het bezit bent van een VCA-certificaat. Je bent een chauffeur in hart en nieren en vindt het niet erg om te overnachten. Als het nodig is, dan ben je bereid om op zaterdagen te werken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, werkt veilig en klant- en resultaatgericht.
 
Wat bieden wij
Word je onze nieuwe collega, dan geven wij jou de garantie op een tijdige uitbetaling van jouw salaris en de overuren. Verder bieden we aanvullende voordelen zoals

  • Collectieve ziektekostenverzekering van CZ/VGZ;
  • Bedrijfspensioenregeling waarbij Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt ;
  • Deelname aan Fiscfree (met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement en weekendje weg);

Je gaat bij ons aan de slag met een kwalitatief goed onderhouden wagenpark.
Met de informele cultuur binnen Baetsen krijg je de vrijheid om te laten zien wat je kunt, waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort.
 
Interesse?
Spreekt de vacature jou aan, maar heb je nog wat inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Laurent van Laanen, te bereiken via 040 205 44 70.
Zie je jezelf al bij ons rijden?