Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Chauffeur haakwagen (omgeving Eindhoven) 33 - 40+ uur vacature

Chauffeurs Eindhoven 438 keren bekeken
Vacature omschrijving

Baetsen heeft een vacature voor container chauffeur in de omgeving Eindhoven. Ben jij fulltime of parttime beschikbaar en word jij gelukkig van een werkplek waar je in de praktijk veel kunt leren, waar geen dag hetzelfde is en waar je volop initiatief mag tonen? Dan is container chauffeur bij Baetsen jouw baan!

JOUW UITDAGING ALS CONTAINER CHAUFFEUR

· Je rijdt met een CE combinatie, op een portaalwagen of haakwagen.

· Het verzamelen van de diverse afvalstromen (o.a. bouw en sloopafval). Je haalt de volle container op en plaats een lege container terug.

· Je houdt van intensief en fysiek werk, je hebt vaak veel verschillende adressen op een dag.

· Meedenken met de afdeling planning, waardoor er nog beter gepland kan worden.

· Veel afwisseling in je routes. Je werkt in de omgeving Eindhoven, maar we hebben ook klanten in de rest van Nederland.

WAT BAETSEN JOU KAN BIEDEN 

· Bij Baetsen heb je de mogelijkheid om (door) te groeien. Bij ons kun je alle kanten op. Zo werken we samen aan jouw toekomst en aan die van Baetsen!

· Geen wachturen bij de klant en mocht dat voorkomen dan krijg je dit gewoon uitbetaald.

· We organiseren regelmatig borrels en bedrijfsfeestjes.

· Je krijgt bij ons de kans om jezelf écht te ontwikkelen waarbij scholing tot een van de mogelijkheden behoort.

· Een uitgebreid inwerktraject door onze mentorchauffeur.

ARBEIDSVOORWAARDEN VOOR CHAUFFEUR

· Salarisindicatie: Schaal D uit Cao Beroepsgoederenvervoer; tussen €2110,82 en €2670,89 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek.

· Je hebt uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

· Korting op jouw zorgverzekering bij CZ of VGZ.

· Baetsen betaald 2/3 van je pensioen.

· 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op fulltime jaarbasis.

· Je kunt met belastingvoordeel verschillende zaken aanschaffen, zoals een telefoon, laptop, weekendje weg, fitness-abonnement, fiets of een bon van een webshop.

JOUW PROFIEL

Je bent een chauffeur met rijbewijs CE met code 95 en een bestuurderskaart. Als container chauffeur ben je flexibel en gewend om veel afwisseling in je werk te hebben en aan te pakken. Jij weet je staande te houden in een dynamische omgeving. Je vindt het fijn om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren, maar als het nodig is krijg je altijd hulp van ons. Je woont in de omgeving Eindhoven en je kunt zowel parttime als fulltime bij ons aan de slag.

OVER BAETSEN

Het vervoeren van containers in alle soorten en maten is waar wij bij Baetsen Containers dagelijks mee bezig zijn. Baetsen Containers vervoert containers voor bedrijfsafval, particulier afval en de gemeentelijke afvalinzameling. Baetsen Containers is onderdeel van Remondis Nederland.