Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Chauffeur Haakwagen combi 33 - 40+ uur vacature

Chauffeurs Son 1608 keren bekeken
Vacature omschrijving

Durf jij in te stappen?

Het vervoeren van containers in alle soorten en maten is waar wij bij Baetsen Containers dagelijks mee bezig zijn. Baetsen Containers vervoert containers voor bedrijfsafval, particulier afval en de gemeentelijke afvalinzameling. Door de inzet van autolaadkranen, haak- en portaalsystemen, huisvuilwagen en Walking Floor voertuigen is onze dienstverlening zeer

uitgebreid en klantgericht. Baetsen Containers is onderdeel van de Baetsen-Groep, een familiebedrijf met ruim 300 medewerkers en locaties in Veldhoven, Son en Echt. 

Wat ga je doen

Je gaat aan het werk met motorwagen aanhangwagencombinatie met een haaksysteem. Na een kop koffie in de ochtend ga je op pad. Geen dag is hetzelfde. Onze dienstverlenende service bepaalt de route die je rijdt. Wij willen onze klanten vaak snel en adhoc helpen, waardoor de planning tijdens de dag kan veranderen. Je haalt de diverse afvalstromen (o.a. bouw en sloopafval) op bij onze klanten en plaatst lege containers terug. De ritten zijn zowel regionaal, nationaal als af en toe Duitsland, België en Luxemburg.

Naast de praktische uitvoering, verzorg je de administratieve afhandeling conform wettelijke richtlijnen en bedrijfsrichtlijnen. En bij dit alles ben je je bewust van je omgeving: je zorgt niet alleen voor een volledige en stipte uitvoering van je taken, maar hebt oog voor de veiligheid van je omgeving en de servicebeleving van de klant. Je stemt vanzelfsprekend je werkzaamheden binnen onze organisatie goed af met de planner.

Wie ben je

·        je bent in het bezit van een CE rijbewijs, geldig code 95 en een digitale bestuurderskaart

·        je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te behalen

·        je bent flexibel ingesteld, een harde werker, klantgericht en hebt een professionele houding

·        je woont in de omgeving Eindhoven, Tilburg, Roermond (straal van 30 km. rondom Son, Veldhoven of Echt)

·        je bent fulltime of parttime inzetbaar

Wat bieden wij jou

Je hebt uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Een passend salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer met goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend. Wat wij minstens zo belangrijk vinden is dat we je een uitdagende baan bieden in een organisatie die volop in beweging is. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er meer dan voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast:

·        krijg je korting op jouw zorgverzekering bij CZ en VGZ en Baetsen

·        betaalt Baetsen 2/3 van je pensioen

·        heb je (minimaal) 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op jaarbasis.

·        kun je met belastingvoordeel verschillende zaken aanschaffen, zoals een telefoon, laptop, weekendje weg, fitness-abonnement, fiets of een bon van een webshop.

·        organiseren we regelmatig borrels en bedrijfsfeestjes; we zijn immers een Brabants familiebedrijf

·        krijg je bij ons de kans om jezelf écht te ontwikkelen waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort.

Durf jij in te stappen?

Wij zijn benieuwd naar jou! Voor meer informatie kun je bellen naar onze recruiter Inge Storms, te bereiken via 06-25741746.