Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Chauffeur exceptioneel transport (nationaal/internationaal) 33 - 40+ uur vacature

Chauffeurs Veldhoven 421 keren bekeken
Vacature omschrijving

Klanten weten ons te vinden voor bijzonder transport over de weg:

Baetsen Transport houdt zich bezig met alle facetten binnen het nationaal en internationaal transport: van conventioneel tot exceptioneel transport, op- en overslag en vrachtbemiddeling. Door de inzet van een gevarieerd materieel, ervaren chauffeurs en een nauwkeurige planning is onze dienstverlening uitgebreid en klantgericht. We zijn onderdeel van de Baetsen Groep, een familiebedrijf met ruim 300 medewerkers en locaties in Veldhoven, Son en Echt. Als (inter)nationaal chauffeur exceptioneel transport ben je onderdeel van ons team in Veldhoven.

Wat ga je doen?
Als fulltime chauffeur voer je uiteenlopende transportopdrachten uit met wisselend getrokken materiaal zoals schuifopleggers, semi-diepladers en euro-diepladers. Je werkt voor diverse opdrachtgevers en vervoert exceptionele vrachten zoals machines en kisten. Hierbij moet vaak rekening gehouden worden met vergunningen. Je ritten zijn zowel nationaal als internationaal. Afwisseling genoeg dus! In deze functie ben je de hele week van huis.

Wie ben je?
Wij zijn op zoek naar een chauffeur exceptioneel transport die proactief, klantgericht, flexibel en professioneel is. Als jij de chauffeur bent die wij zoeken, dan kun je je vinden in dit profiel:

· Je beschikt over een geldig CE-rijbewijs met code 95
· Je woont in de omgeving Eindhoven
· Je bent een chauffeur in hart en nieren; overnachten en internationaal rijden is voor jou geen probleem
· Je bent bereid om regelmatig op zaterdagen te werken
· Je beschikt over een geldig VCA-certificaat of bent bereid deze te behalen