Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

CE Chauffeurs 33 - 40+ uur vacature

Chauffeurs Veghel 1252 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor onze standplaats in Veghel zoeken wij een: CE Chauffeur Bulk

Wat ga je doen?

Je rijdt zelfstandig verschillende soorten veevoer van de mengvoederfabriek te Veghel naar de eindgebruikers ofwel de boeren. Zowel het laden als het lossen behoort tot de werkzaamheden. Je werkt in een 2-ploegendienst, ene week start je in de vroege dienst (starttijd 5:00 uur) en de andere week in de late dienst (starttijd na ploegenwissel, rond 14:00 uur). De zaterdag is om de week een werkdag. Mocht een andere invulling wenselijk zijn, dan is Ecotrans daar flexibel in. Of een chauffeur wil overnachten of juist graag 3 dagen in de week wil werken, alles is bespreekbaar.

Wat verwachten we van jou?

Een positieve, flexibele collega die zelfstandig kan werken en net iets meer wil doen dan de klant vraagt. Je hebt geen moeite met om de zaterdag te werken.

Verder:

  • In het bezit van het CE-rijbewijs;
  • In het bezit van code 95 en chauffeurspas;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent flexibel;
  • Je werkt nauwkeurig en oplossingsgericht;
  • Je bent iemand die zich aan afspraken weet te houden;

Wat kun je van ons verwachten?

Een baan binnen een snelgroeiende organisatie met een nuchtere cultuur en zo’n 250 enthousiaste collega’s. Werkplezier staat hoog in het vaandel. Er wordt met tijd, energie en aandacht in je geïnvesteerd. Wij bieden passende arbeidsvoorwaarden bij de functie volgens de cao beroepsgoederenvervoer.

Wie zijn wij?

Ecotrans is een internationaal georiënteerd transportbedrijf dat gespecialiseerd is in bulk- en stukgoedtransport van veevoeders. Wij vervoeren producten van de productielocatie naar eindgebruikers: de boeren. Binnen Ecotrans werken wij altijd aan de DNA van de organisatie. Dit DNA houdt in dat Ecotrans inlevend, vernieuwend, ondernemend, gestructureerd en vakkundig is. Dit alles onder het mom van onze slogan: “Gewoon, goed geregeld!”.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter Miranda Mostert op telefoonnummer 088 3749 952.