Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Calculator 33 - 40+ uur vacature

Overig Eindhoven 191 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor deze functie zoeken wij iemand die technische inzicht heeft en cijfermatig sterk is. Je heb affiniteit met technische tekenen en beschikt over helikopter view.

Deze functie is een echte allround functie. Van het calculeren van de werken, tekenen met Autocad, CNC aansturing, de werkvoorbereiding van deze werken en het bewaken van de planning tot het doen van de bestellingen. Het betreft met name zakelijke werken in de geveltechniek (kozijnen/puien).

Jij gaat werken als Calculator / Werkvoorbereider binnen een bedrijf dat gespecialiseerd is in gevel technische oplossingen.

Samen met een collega Calculator/Werkvoorbereider zijn jullie verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding van de zakelijke markt. Je hebt rechtstreeks contact met de klant en komt te werken in een informeel bedrijf met korte lijnen en met een grote mate van zelfstandigheid in je functie.

Als Calculator/Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat er een correcte verwerking van nieuwe en lopende zakelijke projecten plaats vindt door zorg te dragen voor de calculatie en de benodigde materialen te bestellen.

Als collega ben jij communicatief vaardig, pro actief ingesteld en weet jij op een rustige manier jouw werkzaamheden uit te voeren.