Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Cad Tekenaar/ werkvoorbereider 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 542 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ken jij het tekenprogramma Hi-Cad op je duimpje? Ben je schoolverlater of heb je een aantal jaren ervaring? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een tekenaar die werktekeningen maakt voor het produceren van o.a. plaatwerk, stalen trappen, balustrades en diverse andere maatwerk projecten.

Wat ga je doen?

Als tekenaar zorg je voor systematische werkvoorbereiding door het maken van technische tekeningen. Je werkt in het tekenprogramma Hi-Cad en andere relevante computerprogramma’s. Stalen trappen en balustrades zijn je belangrijkste projecten, maar met regelmaat zit er een ‘juweeltje’ tussen, zoals een metalen kunstwerk of ander exclusief maatwerkproject. Je werkt samen met projectleiders en de werkplaats en je hebt rechtstreeks contact met klanten en leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bestellen van materialen en verdere uitbestedingen.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Aanvragen prijsopgaven voor het uitbesteden van werken
  • Bestellen van materialen bij diverse leveranciers
  • Maken van werktekeningen en deze ter goedkeuring naar de opdrachtgever sturen
  • Vrijgeven van productietekeningen
  • Controleren van de projectvoortgang

Wat krijg je?

Je krijgt een uitdagende fulltime baan, waarbij je voornamelijk op het kantoor in Eindhoven werkt. Het salaris ligt tussen de €3200,- en €3500,- per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast worden er regelmatig gezellige borrels en etentjes georganiseerd.

Wie ben jij?

Jij bent een schoolverlater of je hebt enige jaren ervaring. Je hebt een relevante opleiding op mbo- of hbo-niveau. Omdat je aan diverse projecten tegelijkertijd werkt, kun je snel schakelen. Een foutje kan het bedrijf veel geld kosten, dus het is belangrijk dat je accuraat werkt. Verder ben je een aardig, vrolijk, gedreven en flexibel persoon!

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van staal, roestvast staal en non-ferro. Stalen trappen en balustraden vormen de basis, maar met regelmaat hebben ze speciale projecten waarbij allerlei maatwerk producten gemaakt worden. Het is een platte organisatie met een open cultuur en een goede werksfeer. Als een klus succesvol is afgerond, worden er aardig wat ‘high fives’ uitgedeeld!