Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Business Information Analist 33 - 40+ uur vacature

ICT Son en Breugel 1002 keren bekeken
Vacature omschrijving

Van Loon Son, onderdeel van Van Loon Group en gevestigd op Ekkersrijt, is een mooie combinatie van het traditionele familiebedrijf met de moderne technieken van nu. We zijn uitgegroeid naar een professioneel en internationaal actief vleesbedrijf. Onze klanten bevinden zich in het A-segment van de markt en samen met ca. 2000 collega’s werken we dagelijks aan kwalitatief hoogwaardige vleesproducten. Vanuit 9 locaties in Nederland heeft Van Loon Group een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt en daar zijn we trots op! We zijn een no-nonsense bedrijf met een sterke klantfocus en grote innovatiekracht. Met onze kernwaarden: 100% klantfocus, duurzaam ondernemen, de kracht van het familiebedrijf en ‘keep it simple’, bedienen we dagelijks onze klanten die ook op het hoogste kwaliteitsniveau in de markt opereren. De locatie in Son is in gebruik genomen in 2017 en gebouwd volgens de modernste normen qua duurzaamheid. Voor de Van Loon Group zoeken wij een:

Business Information Analist

De Functie

Binnen de van Loon Group willen we de komende jaren het applicatie landschap verbeteren. Hierin speelt de BIA een belangrijke rol. Het is belangrijk dat je met een helikopterview de organisatie bekijkt en vanuit daar op het snijvlak van processen en systemen de werkzaamheden uitvoert. Je bent steeds bezig met de nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de ICT en past deze toe in de dagelijkse organisatie. Verder ben je in staat om veranderingen te managen en daarbij mensen te enthousiasmeren en draagvlak te creëren.  Jij bent de sparringpartner voor de business!

Verder voer je de volgende taken uit:

  • Je analyseert de werkprocessen en de wijze waarop dit door de ICT systemen wordt ondersteund.
  • Je bent aanspreekpunt voor de operatie om samen met hun te kijken naar verbeteringen en de wijze waarop er operationeel, procedureel en systeemtechnisch gewerkt wordt.
  • Je maakt een duidelijk stappenplan en bent in staat om het betreffende project te leiden.
  • Je draagt er zorg voor dat de ontwikkelde oplossingen worden geïmplementeerd en goed worden geborgd in de dagelijkse operatie.
  • Je maakt de documentatie ten aanzien van het geïmplementeerde systeem compleet en up to date.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een pro-active collega die de ICT afdeling verder mee gaat ontwikkelen. Je bent in bezit van een afgeronde HBO opleiding en hebt ruime werkervaring binnen een soortgelijke functie. Je hebt kennis van productie en/of logistieke processen en applicaties.

Jij en Van Loon Group

Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie. Jij krijgt de kans om de ICT afdeling binnen de Van Loon Group naar een hoger niveau te tillen. Er zijn binnen de afdeling IT volop mogelijkheden om je verder te ontplooien. Wij bieden jou de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en er zijn doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden wij jou en prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenvoorziening en korting op collectieve verzekeringen.

Werkomgeving

Je komt te werken op een professionele ICT afdeling bestaande uit een ICT servicedesk, projecten en BI afdeling en SLA manager. Samen houden zij zich bezig met complexe vraagstukken en het verbeteren van de huidige omgeving. Wij bieden een dienstverband voor 38 uur per week. Je standplaats betreft ons nieuwe hoofdkantoor in Son.