Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Bouwplantoetser 33 - 40+ uur vacature

Bouw Eindhoven 1757 keren bekeken
Vacature omschrijving

Waarom alleen bouwplannen toetsen als je ook vergunningen met betrekking tot de Wabo kunt verlenen?
Daarom is dit een interessant project voor jou

Als onderdeel van VTH-team toets en beoordeel je vergunningaanvragen, stel je adviezen op, maak je beoordelingen en verleen je vergunningen met betrekking tot de Wabo. Je zorgt dat de zaken die je in behandeling hebt binnen de gestelde (wettelijke) termijnen worden afgehandeld. Je toetst bouwplannen aan het Bouwbesluit op het gebied van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid en energiezuinigheid. De daarbij horende NEN-normen neem je daarin mee. De resultaten van de uitgevoerde toets leg jij nauwkeurig vast per bouwplan. Aan de hand van de resultaten geef je een gegrond advies en verstrek je wel of niet de vergunning. Ook voer je vrijstellingsprocedures uit en ben jij aanspreekpunt voor de belanghebbende die een bouwvoornemen heeft.
Daarom ben jij de beste specialist voor dit projectDankzij jouw goede communicatieve vaardigheden weet jij de nodige informatie naar verschillende organisatieonderdelen en externe partijen goed en helder over te brengen.
Jouw nauwkeurige werkwijze resulteert in heldere resultaten van de uitgevoerde toetsen.

Functie-eisen:
Daarom heb jij de juiste kennis

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, mede dankzij je afgeronde bouwkundige opleiding. Het is een pre als je ABW 1 en 2 behaald hebt.
Je bent bekend met Squit.
Je hebt tenminste 4 jaar ervaring binnen een non-profit organisatie.