Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Binnendienst medewerker spare parts 33 - 40+ uur vacature

Techniek Deurne 1380 keren bekeken
Vacature omschrijving

Knapen Service in Deurne is een toonaangevend service-, reparatie- en schadeherstelbedrijf voor alle soorten aluminium trailers, zoals schuifvloertrailers, kippers, onderlossers en bulkwagens van alle merken. Knapen Service maakt onderdeel uit van Knapen Trailers. Met 25 gemotiveerde medewerkers helpen wij 24/7 onze klanten vooruit.  De afdeling Spare Parts verzorgt de leveringen van onderdelen vanuit Knapen Trailers aan klanten, service punten en dealers door heel Europa.  Service zit in ons DNA!
 
Vanwege groei zijn we op zoek naar een:
 
Binnendienst Medewerker Spare Parts FT (M/V)
Commercieel – Technisch talent
 

Persoonsprofiel
 
In deze positie  maak je deel uit van het spare part team.  Je bent het gezicht en  aanspreek punt voor een brede  klantengroep.  Jouw commercieel talent weet je doelgericht en creatief in te zetten. Voor de interne- en externe organisatie sta je opgesteld als vraagbaak en zie je toe op praktische en duurzame oplossingen. Je bent bedreven in je vak en profileert je zelf duidelijk en eenduidig. Doordat je toegankelijk bent in taal en houding, trekken mensen graag met je op en weet je op een natuurlijke wijze zaken over te brengen en te regelen.
Naast dat je jezelf herkent als commercieel technisch talent zien mensen je ook als praktisch, deskundig, betrouwbaar en daadkrachtig.
 
Kernactiviteit: je behandelt vragen en aanvragen met betrekking tot spare parts van Europese klanten, dealers en servicepunten. Je vertaalt  de klantvraag naar orders en een punctuele en correcte aflevering bij de klant.  
 
Resultaatgebieden

 • Het vergroten van de omzet conform de groeidoelstelling. Met jouw commercieel inzicht probeer je telkens extra omzet binnen te halen
 • Het opzetten van additionele commerciële activiteiten in de  gehele markt.  Ons doel is nummer 1 te zijn in schuifvloertrailers in de Europese markt.
 • Geheel zelfstandig handel  je spare parts orders, vanaf de prijsaanvraag tot en met de facturatie, zowel schriftelijk als telefonisch/persoonlijk mondeling af.
 • Goede follow-up en managing van verwachtingen bij klanten en leveranciers, zodat het proces soepel loopt.
 • Je draagt bij aan verbetering van de spare parts processen en de daarbij behorende systemen.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het optimaliseren van het inkoop- logistieke proces  en het daaraan gekoppelde systeemonderhoud.
   
   
  Functie eisen
 • Een afgeronde HBO/HTS opleiding (WTB of autotechniek) eventueel aangevuld met commerciële trainingen
 • Affiniteit met techniek
 • Proactief, stelt de klant bovenaan, communicatief vaardig met commerciële voelsprieten en  de drive om de omzet en afdeling verder uit te bouwen
 • Kennis en ervaring van logistieke processen
 • Relevante commerciële en administratieve ervaring (dit opgedaan in een technische omgeving is een pré)
 • Beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. Frans is een pré
 • Kennis van MS-Office (Word en Excel) en gebruikerservaring met Exact werkt in jouw voordeel

 
 Ons aanbod
Wij zijn een dynamische, snel groeiende organisatie. Teamwork,  resultaatgerichtheid en de menselijke maat staan bij ons centraal. Als nuchtere werkgever  bieden we een passend salaris en veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. We investeren in onze medewerkers in de vorm van training, coaching en samen leren. Bij goed presteren biedt deze baan je perspectief om door te groeien in onze organisatie. Binnen Knapen breed zijn diverse mogelijkheden om door te groeien….zie je kans en pak je kans. Wij helpen je graag vooruit.