Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

BIM Projectengineer Elektrotechniek 33 - 40+ uur vacature

Techniek 's-Hertogenbosch 1805 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste BIM modelleur/BIM engineer die vakinhoudelijk elektrotechnische kennis kan combineren met het werken in een 3D-omgeving. Je bent overtuigd van de toegevoegde waarde van BIM en hebt daar bij voorkeur al enkele jaren gerichte ontwerpervaring mee opgedaan. Op het gebied van BIM heeft ons bureau een duidelijke visie en de nodige ervaring, deze expertise willen we met jouw inzet verder uitbouwen.
 
Taken
Binnen het projectteam bestaan jouw werkzaamheden uit het zelfstandig modelleren van de elektrotechnische installaties in het 3D-model. Hiervoor werk je met de nieuwste software van Autodesk (o.a. Revit, Navisworks Manage) en aanvullende tools van Stabiplan. Je verzorgt de dimensionering en berekeningen van de installaties in het model. Je kunt coördineren en herkent de workflows van andere disciplines. Daarnaast zul je plattegronden, sheets en andere gegevens vanuit het model exporteren. Het opzetten van een nieuw model en het samen met de andere ontwerpteampartners oplossen van clashes kunnen ook tot de taken behoren.
 
Persoonlijke eigenschappen
Je hebt een ondernemende en flexibele werkhouding en kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken. Je kunt nauwkeurig werken binnen beschikbare kaders. Je neemt je verantwoordelijkheid en komt afspraken na.
 
Functie-eisen

  1. HBO met diploma (of aantoonbaar HBO niveau);
  2. Vakgerichte opleiding(en), bij voorkeur HIT (of ambitie dit te volgen);
  3. Beheersing van Revit en Autocad (Stabicad is een pré);
  4. Werkervaring in een vergelijkbare functie.

 Arbeidsvoorwaarden

  1. Primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform;
  2. Ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, zowel in de breedte als in de diepte;
  3. Collegiale werksfeer.

Bedrijfsprofiel
Sweegers en de Bruijn is een gespecialiseerd installatieadviesbureau. Onafhankelijk en objectief. Wij adviseren een scala aan bedrijven, overheden en bouwpartners op het gebied van comfort, functionaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Wij zien in bouwen iets geweldigs: het ontwikkelen van iets nieuws, waar we kwaliteit en functionaliteit voor gebruikers toevoegen op het gebied van installatietechniek. Met een team van circa 45 enthousiaste medewerkers werken wij aan bouwprojecten in alle fasen, van het ontwerp tot en met exploitatie.

Heb je interesse?
Neem gerust contact op voor meer informatie of stuur direct je motivatiebrief en cv naar: Linda Laugeman (tel. 088 030 7300)