Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Bijbaan Sales: Keukens (12 uur) 9 - 16 uur vacature

Commercieel/ Verkoop Son en Breugel 393 keren bekeken
Vacature omschrijving

WIE JE BENT
Heb jij een hoge commerciële drive, goed ruimtelijk inzicht, kun je de wensen van de klant omzetten in een ontwerp en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in deze bijbaan als keukenverkoper bij IKEA Eindhoven? Kennis van keukens is niet nodig: je krijgt bij ons een interne opleiding!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
• Je bent klantgericht en doet er alles aan om de beste klantervaring te garanderen
• Je bent commercieel en dit laat je zien in de keuzes die je maakt/bespreekt met de klant
• Je vindt het een uitdaging om altijd de beste oplossing voor de klant te vinden, ook als de ruimte beperkt is
• Je kunt makkelijk omgaan met verschillende computersystemen en bent goed met cijfers en maten.

Je bent flexibel inzetbaar: Je zult vooral worden ingepland worden op de avonden en weekenden.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN
Als verkoopmedewerker keukens adviseer je onze klanten op een deskundige en eerlijke manier en help je hen bij het realiseren van een droomkeuken.

Hoe je dag er uit zou kunnen: De eerste klant loopt over de afdeling en je helpt hem met het uitzoeken en samenstellen van zijn nieuwe droom keuken. Met jouw kennis van het keukensysteem maak jij een tekening in het keukenplanprogramma die exact aansluit op de wensen van de klant. Daarnaast wordt je keer op keer uitgedaagd om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Door de juiste vragen te stellen, help je de klant bij het maken van de juiste keuzes in stijl, indeling en budget. Terwijl jij aan het eind van de dag opruimt in de keukenaccessoires shop help jij nog een laatste kant bij het uitzoeken van een kraan.

ONS TEAM BINNEN IKEA
Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Eindhoven is een van de grootste IKEA winkels van Nederland. Bij IKEA Eindhoven komen dagelijks gemiddeld 6.000 bezoekers. Samen met ruim 500 collega’s hebben we iedere dag weer als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden.

WAT VERDER BELANGRIJK IS
Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Je ontvangt een goed uurloon met interessante extra’s zoals bijvoorbeeld toeslagen in avonden en in de weekenden die kunnen oplopen tot 100%, een dertiende maand en de gezelligste personeelsfeesten.
- Een team met leuke collega's!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteren kan (alleen ) via onderstaande link: zoek naar actuele vacatures bij ikea eindhoven en solliciteer via onze eigen site: 

https://ww8.ikea.com/ext/job/search/external/nl/nl/home?_ga=2.67057006.115247049.1580979026-1796761287.1568363106