Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Ben jij per direct inzetbaar voor de functie van junior medewerk(st)er Verkoopadministratie? 33 - 40+ uur vacature

Administratie Eindhoven 806 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor een opdrachtgever in Eindhoven zoeken we een ambitieuze MBO-er die opgeleid wil worden tot een zelfstandig medewerk(st)er verkoopadministratie. Ga jij voor topkwaliteit en geef je niet zo maar op? Reageer dan snel!

Je bent altijd in beweging
Het team van de centrale verkoopadministratie, zorgt vanuit het hoofdkantoor te Eindhoven, voor het centraal verwerken van verkooporders. Dit is vanaf de ontvangst vanuit de vestigingen, de bestelling bij de importeur, het volgen van het logistieke traject van de order, tot en met de facturatie aan de klant. Je wordt opgeleid om deze werkzaamheden volledig zelfstandig uit te kunnen voeren. Kortom een mooie en veelzijdige (starters)functie! Herken jij jezelf hierin en zoek jij een leuke uitdaging met toekomstmogelijkheden bij een informeel autobedrijf waar jouw mening er ook echt toe doet? Dan zien wij jou reactie graag tegemoet!

Groei met ons mee
 De opdrachtgever biedt je een uitdagende fulltime functie binnen een professionele en toonaangevende dealerorganisatie van de vooruitstrevende en ambitieuze automerken. Er heerst een meer dan goede informele werksfeer en ambitieuze werkomgeving waarin ondersteuning en samenwerking centraal staan. De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk en wij vertellen je er graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek. Het betreft een functie waarin je voortvarend te werk kunt gaan en waar eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt.

De opdrachtgever vindt het belangrijk dat jij ook groeit! Daarin zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Er zijn tevens volop mogelijkheden om door te groeien.


Wat zijn jouw ambities
Wil jij de top in je vak bereiken? En ben je bereid daar hard voor te werken? Wij zoeken voor deze veelzijdige en uitdagende functie een kandidaat met een afgeronde MBO-4 opleiding, die klantvriendelijkheid, dienstbaarheid en accuratesse moeiteloos met elkaar kan combineren. Daarnaast beschik je over cijfermatig inzicht en een gezonde dosis nieuwsgierigheid.
Ben jij een doorzetter, gemotiveerd om te leren en heb je de ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet!

Interesse gewekt? Neem dan contact met me op!
Pleun Geerts Tel: 06-11167420