Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Begeleider Wonen Complex, Team Duizelwijk 3, woonpark De Donksbergen in Duizel 25 - 32 uur vacature

Zorg/ Verpleging Duizel 659 keren bekeken
Vacature omschrijving
Ben jij in staat om snel te switchen tussen de verschillende rollen die je hebt bij deze dynamische doelgroep? Kun jij snel schakelen tussen je rol als begeleider naar de rol van opvoeder, coach en vraagbraak? Terwijl je vaak ook nog fietsenmaker, relatietherapeut én ICT-er bent? Dan ben jij diegene die wij zoeken! 

In deze omgeving kom je te werken
Duizelwijk 3 ligt op woonpark De Donksbergen in Duizel. Dit ligt op slecht 25 minuten rijden van het centrum van Eindhoven. Op het woonpark wonen verschillende doelgroepen. Zo vind je er jongeren die voorbereid worden op (begeleid) zelfstandig wonen in stad of dorp. Maar er verblijven ook senioren met psychogeriatrische problematiek. Naast dat er mensen wonen, zorgen ook werkplekken voor een dagelijkse dynamiek op het park. 

Vanuit de cliënt
Op Duizelwijk 3 te Donksbergen wonen 9 jongeren, in de leeftijd van 14 t/m 22 jaar met een licht verstandelijke beperking die daarnaast te maken hebben met een forse hechtingsproblematiek. Veel jongeren zijn bekend met een disharmonisch profiel wat betekent dat het verschil tussen cognitief vermogen en het sociaal-emotioneel niveau groot is.

Vanuit het team
Wij zijn een enthousiast team van 5 vrouwen en 5 mannen en werken met veel passie voor onze jeugd. Binnen onze doelgroep hanteren we verschillende begeleidingsstijlen namelijk groepsbegeleiding en één op één begeleiding. Je bent opvoeder, coach, vervangend ouder en vraagbaak. Daarnaast wordt er een beroep gedaan op je kunsten als fietsenmaker, relatietherapeut, spelleider, ICT-er, shop assistent en kok.
 
Je begeleidt onze jongeren door de dag heen om de dag zo goed als mogelijk door te komen. Onze cliënten hebben baat bij een gestructureerde dag en een duidelijke sturing van het gedrag. Samen met collega’s weet je een veilige omgeving te creëren waar de jongeren zich thuis voelen. In je werk stem je continu af op de behoefte van de jongeren en hun omgeving. Je beweegt mee met de jongeren wanneer ze dit nodig hebben en tegelijkertijd bied je hen kaders. 

Wij werken
Conform rooster. De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen 7.00 en 22.30 uur. 

Wat we graag zien 
 • Je hebt een proactieve houding en durft je visie uit te spreken
 • Je bent kritisch naar jezelf en naar anderen en je durft dit rechtstreeks te uiten
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt omgaan met verbale- en fysieke agressie en dreiging
 • Je bent respectvol en bezit over empathisch vermogen
 • Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen en je speelt in op onvoorziene situaties
 • Je hebt gevoel voor humor en kunt lachen om nieuwe grappen, maar ook om de oneindig terugkerende moppen
 • Je kunt intensieve, individuele begeleiding bieden zonder het totale overzicht te verliezen
 • Je kunt door gedrag heen kijken; als onze cliënten ‘Flikker op!’ roepen, hoor je eigenlijk ‘Niet gaan! Ik heb je hulp nodig.’
 • Je bent flexibel, onregelmatig werken schrikt jou niet af 
 • Je bent stressbestendig en communicatief vaardig
 • Je bent een teamplayer, die ook zelfstandig kan werken
Heb je een diploma MBO-4 SPW, MBO-4 Maatschappelijke zorg (uitstroomrichting Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg), HBO-SPH, HBO-Pedagogiek of vergelijkbare opleiding? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wat bieden we jou
 • Een boeiende en uitdagende baan
 • Elke dag een nieuwe uitdaging waar er ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling
 • Mogelijkheden om jezelf  te ontwikkelen in de vorm van opleiding en cursussen
 • Een team dat open staat voor collega`s die meedenken en aanpakken

Dienstverband
De grote van het contract wordt in overleg vastgesteld. Bij externe kandidaten starten we met een jaarcontract en we hebben de intentie dit daarna om te zetten naar onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden 
De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 40 met een maximum salaris van €2807,- bruto per maand. Daarnaast krijg je in mei 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering van 7,05%.
 
Binnen Lunet zorg bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden.
 
Over Lunet zorg

Heb je nog vragen?
Ben je geïnteresseerd en heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Johan Paridaans (Coördinerend Begeleider) op nummer 06-10932075 of j.paridaans@lunetzorg.nl.

Solliciteer! 
Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 29 september 2019. Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button op deze pagina.
 
Alle nieuwe medewerkers dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.