Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Bedrijfsbureaumedewerker 33 - 40+ uur vacature

Administratie Eindhoven 1248 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn we op zoek naar een Bedrijfsbureaumedewerker.

Bedrijfsomschrijving:
Zij produceren en leveren elektronische schakelingen (printen) op het vakgebied van industriële elektronica en elektrotechniek en bouwen (en incidenteel installeren) van volledig geautomatiseerde industriële besturingssystemen. Daarbij bekabelen ze de productieinstallaties, alsmede het leveren van alle componenten voor de besturingstechniek.

Functieomschrijving:
Je wordt verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de werkvoorbereiding d.m.v. het invoeren van recepturen, aanmaken in- en verkoopartikelen, artikelbeheer, checken beschikbaarheid materialen, uitgeven productieorders en het aanmaken van inkooporders. Je werkt intensief samen met je collega’s binnen het bedrijfsbureau en bent bereid om verschillende taken te verrichten en indien nodig een stapje extra te doen.

Functie-eisen:
Je hebt een MBO werk- en denkniveau en hebt enkele jaren ervaring in de werkvoorbereiding. Je bent flexibel, stressbestendig en nauwkeurig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt ervaring met Microsoft office. Daarnaast zie je het als een uitdaging om in een hectische omgeving orde en overzicht te bewaren.
Wat bieden wij?

Wij bieden u een veelzijdige, zelfstandige functie in een gezonde organisatie. Je leert van ervaren collega’s en wanneer je de basiswerkzaamheden onder de knie hebt, is er mogelijkheid voor meer verantwoordelijkheden. Het betreft een functie voor 40 uur per week. Arbeidsvoorwaarden conform de Metalektro-CAO. Je salaris wordt in overleg vastgesteld.