Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Bankwerker/CNC Zager 33 - 40+ uur vacature

Techniek Weert 1716 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze opdrachtgever is een gerespecteerd internationaal bedrijf met meerdere vestigingen, waaronder ook diverse vestigingen verspreid door heel Nederland.
Zij vervaardigen machines voor de voedselverwerkende industrie; bijvoorbeeld machines om snoep te maken, of het productieproces van kaas van a tot z mogelijk te maken. Zij richten zich op procestechnologie en op het ontwikkelen van diverse typen bouwstenen voor productieprocessen.
De functie:
Voor de vestiging van onze klant in Weert zoeken wij een fulltime Bankwerker/CNC Zager voor het werken van maandag t/m vrijdag in dagdienst.
Functie-eisen:
We zoeken een medewerker die ervaring heeft met het bedienen van een CNC gestuurde zaagmachine (Kasto) en daarnaast ook andere machines kan bedienen. Kennis van computers en besturingssystemen is dus wel handig in deze rol. Ook vraagt onze opdrachtgever om kennis van / ervaring met ERP systemen. We zoeken iemand die goed zelfstandig kan werken.
Over TSD:
TSD Groep is al ruim 22 jaar toon aangevend in het detacheren van kwalitatief technisch personeel. Doordat wij zelf vanuit huis een technische achtergrond hebben weten we jouw vakkennis en talent te waarderen en te beoordelen op klantwaarde. Door deze werkwijze zitten onze medewerkers altijd op de juiste plek en gaan zij met plezier naar hun werk toe.