Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Avondconcierge (duo-baan) N.o.t.k. vacature

Overig Veldhoven 1574 keren bekeken
Vacature omschrijving

Mikrocentrum
Sinds 1968 houdt Mikrocentrum zich bezig met het organiseren van vakbeurzen, congressen, netwerkbijeenkomsten en opleidingen voor de (high tech) industrie. Inmiddels organiseren we zo’n 11 vakbeurzen, 20 themadagen, 8 netwerkbijeenkomsten en 600 cursustrajecten per jaar. Dit doen we niet alleen, maar voor én door de industrie. Zo werken we nauw samen met een groot netwerk van industriële organisaties, (semi)overheden, kennis- en onderwijsinstellingen. In al onze activiteiten staan kennisvergroting, netwerkverbreding, het verbeteren van bedrijfsprocessen en het versterken van de concurrentiepositie centraal. 

Mikrocentrum, gevestigd aan De Run 1115 te Veldhoven is op zoek naar:

Avondconciërge/ huismeester (duo-baan)
In verband met de verhuizing naar ons nieuwe pand zijn we op zoek naar een nieuwe invulling voor de functie avondconciërge/ huismeester. Om de flexibiliteit te vergroten is een duo-baan is het uitgangspunt. Twee personen die ieder 1 - 3 avonden per week werken als dit nodig is en elkaar vervangen in geval van vakantie of ziekte. 

De conciërge/ huismeester is gastheer en ontvangt en begeleidt de gasten voor de avondcursussen en andere activiteiten. Tijdens de avonduren is de conciërge/huismeester het eerste aanspreekpunt voor onze gasten, bemant de receptie en beantwoordt inkomende telefoongesprekken. Aan het einde van de avond richt de conciërge/ huismeester de lokalen in voor de cursussen, themadagen en andere activiteiten op de volgende dag en sluit hij/zij het pand. Daarnaast is hij/zij verantwoordelijk voor de toegankelijkheid en het gebruik van het gebouw, verricht ondersteunende diensten, zorgt voor faciliteiten bij informatieavonden, verhelpt eenvoudige storingen en verricht voorkomende overige (technische-) werkzaamheden. Tevens wordt verwacht dat de conciërge/ huismeester in staat is tot het verlenen van eerste hulp bij calamiteiten.

Wij zijn op zoek naar 2 personen, woonachtig in Veldhoven of omgeving, met een afgeronde M.B.O.-opleiding en bij voorkeur een certificaat BHV, Sociale Hygiëne en HACCP. Ervaring in de horeca is een pré. Verder verwachten we zeer zelfstandige, flexibele, actieve collega's te ontmoeten die ‘werk zien’ en initiatieven ontplooien. Een actieve en positieve houding naar onze cursisten, gasten en collega’s is een must. Het spreekt voor zich dat de kandidaten over goede communicatieve en contactuele eigenschappen beschikken en zorgen voor een goede afstemming en communicatie tussen onze organisatie, cursisten en docenten. De conciërge/huismeester is representatief qua uiterlijk en ook in gedrag. 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? 
Stuur dan je brief en CV naar onderstaand e-mail adres. 
Voor vragen kun je contact opnemen met:
Margriet Beelen, HR aviseur
m.beelen@mikrocentrum.nl
06-23890142.