Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Automation / Software Engineer 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eersel 886 keren bekeken
Vacature omschrijving

De Industrial Equipment Group van Premier Tech is een van de grootste producenten van industriële flexibele verpakkingsmachines in de branche. Wij bieden volledig geïntegreerde verpakkingslijnen van bulkproductinvoer tot de omwikkelde pallet. Al onze systemen zijn ontworpen, gefabriceerd en geïntegreerd door ons eigen team en zorgen voor de allerbeste communicatie tussen de verschillende onderdelen van onze verpakkingslijnen.

Ben jij een enthousiaste, energieke en klantgerichte Automation Engineer met als belangrijkste doel de optimale klantervaring? Ben je klaar voor de volgende stap in je loopbaan? Word lid van het Premier Tech-team in Europa en draag bij aan ons succes!

De rol
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en corrigeren van operationele elektrische machines en apparatuur, met inachtneming van vooraf vastgestelde richtlijnen en technische specificaties. Je gaat automatiserings- en besturingssystemen programmeren met voornamelijk Siemens S7 (Tia Portal) maar ook Allen Bradley en Fanuc Robots. Je bent vertrouwd met standaardconcepten, -praktijken en -procedures binnen Automation Engineering en vertrouwt op je ervaring en oordeelsvermogen om doelen te stellen en te bereiken. Deze job benodigd een teamspeler met het vermogen om goed te functioneren in een dynamische en stimulerende omgeving.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Bouw machinemodules / programma's op in Siemens Tia Portal en Allen Bradley;
 • Test machines samen met het team in house om een ​​volledig functioneel systeem te leveren;
 • Werk in een team om de standaard voor de machinesoftware te maken en te onderhouden;
 • Het ontwikkelen en implementeren van communicatie met een klant of apparatuur van derden;
 • Ondersteuning bij nieuwe ontwikkelingen;
 • Communiceer met Mechanisch en Hardware Engineering, evenals met de testafdeling en verbeter de functionaliteit van de machine.

Jouw profiel

 • Minimaal MBO-niveau 4 in de richting van Mechatronics / Software;
 • Relevante technische werkervaring in een industriële productieomgeving;
 • Vaardig in het werken met control systems (Siemens Tia Portal, Allen Bradley, Fanuc etc.);
 • Mogelijkheid om internationaal te reizen;
 • Sterke time management skills;
 • Georganiseerd, betrouwbaar en een teamspeler;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.


WIJ ZIJN HET TEAM VAN PREMIER TECH…

PAS JIJ BIJ ONS?

Premier Tech (PT), dat is ruim 95 jaar passie, met meer dan 4 500 teamleden in 26 landen. Inderdaad: teamleden en geen werknemers. Dankzij het teamwork van onze drie groepen (op het gebied van land- en tuinbouw, industriële installaties en milieutechnologie) groeien we overal ter wereld we steeds verder door. We zijn intrapreneurs* in hart en nieren. We dagen voortdurend de status quo uit om onze grenzen verder te verleggen. We schrikken niet terug voor gecalculeerde risico’s en we zijn niet bang om onderweg fouten te maken. We streven ernaar om altijd van onze activiteiten te leren, we benutten alle groeikansen, ook de lastige, en we delen met elkaar de kennis over onze successen (en die vieren we ook!) én onze mislukkingen. Al met al zijn we tot in onze haarvaten gemotiveerd om uit te blinken in alles wat we doen... Wij zijn het team van Premier Tech.

4 500 teamleden   26 landen   44 vestigingen

C$ 793.6 miljoen omzet   10,5% jaarlijkse groei (al 25 jaar)

* Intrapreneur [znw]: een professional die van binnenuit een bedrijf opbouwt en bijdraagt aan een cultuur die waarde creëert.

 

MEER WETEN OVER ONZE CULTUUR?

ONTMOET ONS OP SOCIALE MEDIA