Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Assistent monteur laagspanningsnetten 33 - 40+ uur vacature

Bouw Someren 3918 keren bekeken
Vacature omschrijving

Als assistent monteur laagspanningsnetten ben je werkzaam als leerling en voer je onder leiding van een laagspanningsmonteur werkzaamheden uit op het gebied van elektra. Je bent gewend om gegeven opdrachten goed uit te voeren en daarbij ben je mede verantwoordelijk voor grond/-kabelwerkzaamheden. Je assisteert de monteur bij zijn dagelijkse werk.

Functie-eisen:
Je beschikt over een technische MBO opleiding, minimaal niveau 2 waarbij gedacht kan worden aan elektrotechniek. Je bent in het bezit van een VCA en een geldig B rijbewijs. Je kunt met een computer overweg en je bent bereid om naar school te gaan voor het behalen van het diploma Eerste monteur laagspanningsnetten en alle aanverwante veiligheidstrainingen. Kwaliteit leveren is voor jou een vereiste en je bent bereid om incidenteel langer te werken als het werk dit vraagt.

Wij bieden:
Een baan voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarbij bieden wij een marktconform salaris passend bij de functie. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden door scholing. Ons bedrijf heeft een optimale werksfeer binnen een gezonde organisatie.