Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Assistent belastingadviseur 33 - 40+ uur vacature

Financieel Son en Breugel 2232 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat vertel je anderen dat je doet?
Je verzorgt aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast voer je tal van fiscaal gerelateerde werkzaamheden uit, zoals het verzorgen van de correspondentie met de Belastingdienst, het opstellen van vaktechnische memo’s voor intern gebruik en het signaleren en communiceren van wetswijzigingen.

Dat is de basis binnen de fiscale praktijk. Waarin zit jouw toegevoegde waarde?
Jouw toegevoegde waarde zit ‘m in het feit dat je in staat bent kennis te delen. Dat doe je proactief door assistent accountants te coachen bij fiscale vraagstukken. De bereidheid om jouw expertise over te brengen aan collega’s die op fiscaal vlak hulp kunnen gebruiken, maakt jou tot de teamspeler die wij zoeken.

Wat verwachten wij van jou?
Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie. Na je studie heb je zo’n twee jaar ervaring opgedaan in bovengenoemde werkzaamheden. Je bent communicatief vaardig, sociaal, behulpzaam, helder en overtuigend. Je kan goed zelfstandig werken en weet prioriteiten te stellen. Je bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven.

Wat krijg je ervoor terug?
Naast primaire voorwaarden zoals een marktconform salaris, 27 vakantiedagen, een prima pensioenregeling en een onkostenvergoeding, bieden wij net díé extra’s die het werken bij ons kantoor zo leuk maken. Dat valt of staat met een collegiaal team, waardoor je je snel thuis voelt. Om de teamspirit vast te houden lunchen we iedere vrijdag samen en vinden er regelmatig (spontane) borrels en teamuitjes plaats. Tel daar de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien bij op en er is geen reden meer om niet te solliciteren. Wij zien jouw motivatiebrief en CV dan ook graag verschijnen!