Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Analist (laboratorium Weert) 33 - 40+ uur vacature

Medisch Weert 121 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wij zijn op zoek naar een  
 
 Analist (laboratorium Weert)
36  uur per week

 
Afdeling

De afdeling laboratorium van Diagnostiek voor U  is gesitueerd op verschillende locaties ieder met een eigen dienstverlening en karakter. De hoofdlocatie in Eindhoven (50 medewerkers) verwerkt routinematig middels een sterk geautomatiseerde systeem (track) de klinisch chemische, hematologische en  serologische analyses bestemd voor (huis)artsen, verloskundigen en overige instellingen. De locatie in Weert (20 medewerkers) verzorgt de analyses die bestemd zijn voor de kliniek van het ziekenhuis (SJG Weert) en huisartsen in de omgeving. Op de locaties Roosendaal en Goes werken 5 analisten die diagnostiek verrichten voor Reuma Zorg Zuid West Nederland. Per dag worden in totaal meer dan 2500 orders verwerkt. De staf van het laboratorium bestaat uit 3 klinisch chemici, een arts-microbioloog, een ziekenhuisapotheker en een manager. Deze vacature heeft als standplaats Weert.
 

Taken

Binnen het team van analisten wordt u ingewerkt op de diverse werkplekken; klinische chemie-serologie, hematologie, urineonderzoek, bloedtransfusie, bloedgassen, etc.  Ook het afnemen van bloed behoort tot de taken. De analyseresultaten worden door u beoordeeld en u neemt maatregelen bij bijv. afwijkende uitslagen. Naast de laboratoriumonderzoeken verricht u tevens pre- en postanalytische werkzaamheden. Met andere woorden een afwisselende baan die veel oplettendheid vereist. Na de inwerkperiode neemt u  deel aan de avond, weekend en nachtdiensten die solistisch worden uitgevoerd.

 
Functie-eisen

  • U bent een enthousiaste collega met HBO-opleiding of MBO met HBO deelcertificaten
  • U kunt analytisch denken, herkent belangrijke informatie en legt verbanden tussen de diverse gegevens/onderzoeksresultaten
  • U heeft ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking (must)
  • U kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren
  • U bent pro-actief en flexibel ingesteld
  • U heeft goede contactuele en communicatieve vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag is vereist en dient te worden aangevraagd en/of overlegd

 
 

Salarisindicatie

Inschaling vindt plaats conform FWG 3.0 salarisschaal 45 van de CAO-Ziekenhuizen.

 
Informatie
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over deze vacature? Neem dan contact opnemen met Jeffrey Keuren, klinisch chemicus locatie Weert telnr: 0640781233.


Interesse?
Schrijf een sollicitatiebrief (o.v.v. functie) met curriculum vitae vóór 21 februari a.s. naar Diagnostiek voor U, afdeling HRM, Postbus 6274, 5600 HG Eindhoven. Of via mail: werk@diagnostiekvooru.nl. U ontvangt geen schriftelijke bevestiging van uw sollicitatie. Indien u per mail solliciteert ontvangt u wel een automatische ontvangstbevestiging. 28 dagen na de sluitingsdatum ontvangen alle sollicitanten schriftelijk bericht omtrent de voortgang van de sollicitatieprocedure.