Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Allround Magazijnmedewerker Inbound 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Eindhoven 1983 keren bekeken
Vacature omschrijving

i-team Global is op zoek naar nieuw talent in ons magazijn te Eindhoven.
Ligt je passie in de logistieke sector en lijkt het je leuk om samen met ons warehouse-team de inkomende goederen in goede orde te ontvangen en verwerken?
Wij zoeken met spoed een:
Allround magazijn medewerker inbound (M/V)
De werkomgeving is informeel, dynamisch en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng. De combinatie van jouw persoonlijkheid, talent, ervaring en energie zorgen ervoor dat jij een belangrijk rol zal spelen. Spreekt dit je aan? Dan is i-team Global op zoek naar jou!

Bedrijfsomschrijving:
i-team Global is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van high-end schoonmaakmachines, producten en hulpprogramma’s. Een kleine greep uit ons assortiment: schrobmachines, stofzuigers, kauwgum verwijderaars, microvezel producten en nog veel meer. Klein begonnen en uitgegroeid tot een grote speler wereldwijd. Vanuit het hoofdmagazijn in Eindhoven distribueren wij de producten dan ook tot in de verste uithoeken van de wereld.

Wat je doet:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, het splitsen, tellen en controleren van inkomende goederen en het rapporteren van afwijkingen. Ook zorg je ervoor dat de goederen naar de juiste opslaglocatie worden verplaatst. Je draagt de zorg voor de juiste administratieve afhandeling in ons ERP-systeem. Voorts zorg je voor het bijzetten van producten verdeeld over de juiste afdelingen.

Wat hebben we jou te bieden?
Werken bij i-team Global betekent elke dag werken aan groei binnen een innovatieve en dynamische omgeving. i-team Global daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Bovenal bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de huidige arbeidsmarkt. Een uitstekende pensioenopbouw is uiteraard ook onderdeel van ons aanbod.
Wat breng je mee?
Enthousiasme en betrokkenheid zijn belangrijker dan ervaring. Je kunt goed met computers overweg en je houdt ervan om je werk netjes en precies uit te voeren. Je bent gemotiveerd, een teamspeler en hebt een flexibele werkhouding. Een 9-tot-5 mentaliteit past niet in ons team. In het bezit zijn van een heftruck- en reachtruckcertificaat is een pré.

Interesse?
Enthousiast geworden om bij i-team Global te beginnen? Dan zien we graag je motivatie en CV tegemoet via Sandervanmoorsel@i-teamglobal.com
.

Nog niet overtuigd om te solliciteren maar wel nieuwsgierig? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Global Supply Chain Facilitator, Sander van Moorsel. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-22820130.