Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

AFTER SALES MECHANIC 33 - 40+ uur vacature

Techniek Aalten 356 keren bekeken
Vacature omschrijving

De After Sales Mechanic die we zoeken is  een enthousiaste, technische duizendpoot met ruime ervaring in de machinebouw zowel elektrisch als mechanisch, die gewend is zeer zelfstandig te werken.
Wat ga je doen?
De voornaamste taken bestaat uit het installeren, onderhouden en services van eierverwerkingsmachines (van semi-automatische eierinpakmachines tot complexe ei- en tray systemen voor broederijtoepassingen).  De After Sales Mechanic zal om deze reden veelvuldig internationale reizen maken met een verblijf van meerdere weken in het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar de klant over de status en de voortgang van opdrachten. Als After Sales Mechanic vertegenwoordig je zowel Prinzen als ook de Vencomatic Group en zet je alles op alles om een project naar tevredenheid van de klant op te leveren.
 
Wat vragen wij?
Wij denken aan een persoon met een technische MBO opleiding die gedreven is en zelfstandig initiatieven neemt. Als After Sales Mechanic ben je commercieel, service gericht, praktisch en flexibel ingesteld en kun je jezelf goed verwoorden zowel in het Nederlands, Engels als Duits.
 
Wat wij bieden?
Prinzen, dat deel uit maakt van de Vencomatic Group biedt een uitdagende baan in een groeiende organisatie. Innovatie, duurzaamheid en continue verbeteren staan hoog in het vaandel. Een dynamische, flexibele en ambitieuze organisatie met gemotiveerde medewerkers en een informele, plezierige werksfeer.
 
Interesse?
Voor aanvullende informatie kun je kijken op www.prinzen.com en www.vencomaticgroup.com. Je kunt ook via mail contact opnemen met Ernest ten Pas (e.tenpas@prinzen.com) Teamleader After Sales.
Ben jij de collega die wij zoeken? Mail dan je motivatie en je  CV onder vermelding van de functienaam naar solliciteren@vencomaticgroup.com.