Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Adviseur Particuliere Verzekeringen - Veldhoven 33 - 40+ uur vacature

Financieel Veldhoven 89 keren bekeken
Vacature omschrijving

Adviseur Particuliere Verzekeringen in Veldhoven 
32-40 uur per week

Jij bent op zoek naar een werkgever in de verzekeringsbranche die nog waarde hecht aan een band opbouwen met een lokale klant. Die de adviseurs de tijd geeft voor een gesprek en de mogelijkheid geeft om klanten op kantoor te ontvangen. Adviseren en het aanspreekpunt zijn, op een inloopkantoor, dat is wat je wil! Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!


Jouw job als Adviseur Particuliere Verzekeringen!

Als Adviseur Particuliere Verzekeringen bij Veldsink Advies in Veldhoven word jij het gezicht voor onze particuliere klanten op het gebied van schadeverzekeringen en Regiobank-activiteiten. Op het gebied van schadeverzekeringen houd je je bezig met het adviseren van particuliere klanten vanuit de binnendienst. Je beantwoordt vragen over bestaande en nieuwe verzekeringen, stelt offertes op en verwerkt mutaties op lopende polissen. Belangrijk hierin is dat je een commerciële instelling hebt en elk gesprek met een klant als een kans ziet.

Voor onze Regiobank adviseer je onze klanten op het gebied van betalen en sparen en verricht je kashandelingen. Hierbij is het belangrijk dat je in staat bent een connectie te maken met de lokale klant. Veldsink en de bijbehorende Regiobank staan voor persoonlijke aandacht en jij bent de persoon die dat naar buiten uitstraalt.

In je dagelijkse werk sta je klanten voornamelijk telefonisch te woord, maar ontvang je mensen ook op kantoor voor een persoonlijk gesprek. Omdat we een inloopkantoor hebben, kunnen klanten namelijk gewoon binnen komen lopen.

Wil je weten hoe het team in Veldhoven eruit ziet? Klik dan hier


Wie ben jij?

Belangrijk in deze job is dat je servicegericht bent, maar een commerciële instelling hebt. Je bent representatief en straalt vertrouwen uit. Om de functie succesvol in te vullen, vragen we daarnaast het volgende:

 • Een afgeronde mbo of hbo opleiding;
 • In het bezit van Wft Adviseur Schade Particulier ;
 • 2-5 jaar ervaring op het gebied van schadeverzekeringen;
 • Woonachtig in de buurt van Veldhoven;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar, verdeeld over vier dagen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Op dit moment bestaan we uit ruim 50 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en ruim 1000 werknemers. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant!

Wat bieden wij?

 • Werken bij het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland;
 • Werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief;
 • Ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden ondersteund door de Veldsink Academy;
 • Veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid;
 • Een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën;
 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen.

Wil jij deel uitmaken van de Veldsink-familie?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Reageer via de sollicitatiebutton aan de rechterkant van deze pagina en we nemen contact met je op!

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij onze afdeling Recruitment via 06-12404511 of recruitment@veldsink.nl.