Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Adviseur Particuliere Verzekeringen - Nuenen 33 - 40+ uur vacature

Financieel Nuenen 88 keren bekeken
Vacature omschrijving

Adviseur Particuliere Verzekeringen in Nuenen
32-40 uur 

Wij zijn een onafhankelijk lokaal assurantiekantoor waar je de ruimte krijgt om écht op de klantbehoefte in te spelen. Wij staan voor ons DNA: ondernemend, relatiegericht, betrokken en integer. Wil jij op kantoor het eerste aanspreekpunt zijn en de particuliere klanten voorzien van het beste advies? Pas jij in ons DNA? Dan maken wij graag kennis met jou!


Jouw job       
                                                                                                                    

Als Adviseur Particuliere Verzekeringen bij Veldsink Advies Nuenen ben jij het eerste aanspreekpunt voor particuliere klanten. Je adviseert over verzekeringen en stelt offertes op. Je staat klanten voornamelijk telefonisch te woord, maar ontvangt ze ook op kantoor voor een persoonlijk gesprek. Dit kan op afspraak, maar omdat we een inloopkantoor in hartje Nuenen hebben, kunnen klanten ook binnen komen lopen. Daarnaast verzorg je de aanvragen, voer je mutaties door en onderhoud je contact met verschillende maatschappijen.

Naast het onderhouden van de bestaande portefeuille werk je samen met je collega’s ook aan verdere uitbreiding hiervan. Door het inzetten van commerciële acties ben je in staat nieuwe klanten aan Veldsink te binden.

Wie ben jij?

Belangrijk in deze job is dat je servicegericht bent en een commerciële instelling hebt. Elk gesprek met de klant zie je als een kans. Je bent representatief en straalt vertrouwen uit. Om de functie succesvol in te vullen, vragen we daarnaast het volgende:

 • Een afgeronde mbo of hbo opleiding;
 • In het bezit van Wft Adviseur Particulier;
 • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van schadeverzekeringen;
 • Woonachtig in de buurt van Nuenen;
 • 32-40 uur per week beschikbaar, waarbij de vrijdag voor ons een vereiste dag is.

Wie zijn wij?

Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Op dit moment bestaan we uit ruim 50 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en ruim 1000 werknemers. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant!

Ons nieuwe kantoor bevindt zich midden in de winkelstraat van Nuenen, zodat we nóg dichter bij onze klanten staan. Op een prachtige locatie met een frisse uitstraling kunnen we onze klanten optimaal voorzien van het door hun gevraagde advies. Met 16 collega’s adviseren we op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Wil jij weten hoe het team eruit ziet? Klik hier.

Wat bieden wij?

 • Werken bij het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland;
 • Werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief;
 • Ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden ondersteund door de Veldsink Academy;
 • Veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid;
 • Een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën;
 • Ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden ondersteund door de Veldsink Academy;
 • Een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
 • 29 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans
 • Collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen;
 • Een goede pensioenregeling.


Wil jij deel uitmaken van de Veldsink-familie?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Reageer via de sollicitatiebutton aan de rechterkant van deze pagina en we nemen contact met je op!

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij onze afdeling Recruitment via 06-12404511 of recruitment@veldsink.nl.