Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Administratief medewerker Technische administratie 33 - 40+ uur vacature

Administratie Someren 2918 keren bekeken
Vacature omschrijving

Als administratief medewerker ben je samen met een team bestaande uit projectleiders en werkvoorbereiders verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de werkzaamheden van Aannemersbedrijf Hurkmans. Je bent de spil tussen Hurkmans en onze opdrachtgevers. De taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit digitale informatie verwerking, het maken van planningen, het bijwonen en notuleren van vergaderingen, het bestellen van materialen en het maken van eenvoudig schetswerk. Daarnaast ondersteun je collega's met het uitvoeren van alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen:
Je hoeft niet te beschikken over schetservaring, maar moet wel bereid zijn om hierin geschoold te gaan worden. Je beschikt minimaal over een MBO niveau 3 diploma en je hebt affiniteit met een technische organisatie. Je beheerst zeer goed de office pakketten Excel, Word en Outlook. Je bent punctueel, hebt een flexibele instelling en bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Je bent in het bezit van een geldig B rijbewijs en bent bereid om langer te werken wanneer het werk dit vraagt. Je vindt het een uitdaging om in teamverband te werken en bent stressbestendig. Tot slot heb je van nature een klantgerichte instelling en ben je communicatief vaardig.

Wij bieden:
Een fulltime baan voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarbij bieden wij een martkconform salaris passend bij de functie. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden door scholing. Ons familiebedrijf heeft een optimale werksfeer binnen een gezonde organisatie.