Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Accountmanager 33 - 40+ uur vacature

Management/ Leidinggevend Eindhoven 79 keren bekeken
Vacature omschrijving

Werken bij één van de leidende diagnostische centra in Nederland. Dat wil jij toch ook? Bij Diagnostiek voor U staan een klantgerichte, persoonlijke benadering, kwaliteit en innovatie centraal. In een informele werksfeer, waarbij alle medewerkers voor elkaar klaar staan, krijg jij alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien.

Op dit moment zoeken wij een:


Accountmanager
32-36 uur per week

 

Zo ziet de afdeling eruit

De afdeling Markt en Relaties bestaat uit relatie-en accountmanagers, een frontoffice en backoffice, totaal 12 medewerkers. Samen leggen zij de verbinding met de zorgverleners zoals huisartsen, verloskundigen en instellingen enerzijds en de interne afdelingen anderzijds.
 

Dit zijn je taken

We zoeken een enthousiaste accountmanager voor de instellingen en overige zorgverleners zoals zelfstandige behandelcentra, justitiële instellingen, en verslavingsklinieken. Voor onze klanten treed je op als partner waarbij je de klantbehoefte inventariseert en signaleert. Je denkt mee in oplossingen voor de klant op organisatorisch, financieel of ICT vlak. Daarnaast voer je actief acquisitie om nieuwe klanten aan Diagnostiek voor U te binden. Daarbij maak je gefundeerde keuzes in marktsegmenten en prospects gebaseerd op marktinformatie en managementdata. Dit leg je vast in het salesjaarplan welke je opstelt. De contractonderhandelingen met de prospects en klanten voer je zelfstandig uit, van offerte tot handtekening. De aanbestedingen monitor je pro actief waarbij je een leidende rol hebt in het intern en extern coördineren van het inschrijvingstraject. Je participeert in verschillende netwerken en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Je legt verantwoording af aan de Manager Markt en Relaties.


Wat verwachten wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveauen kennis en ervaring van de zorg is een vereiste.
 • Je bent gedreven om nieuwe klanten te contracteren en groei te realiseren.
 • Je haalt energie uit het communiceren met klanten en relaties op verschillende niveaus en disciplines;
 • Je denkt in oplossingen, kansen en mogelijkheden. Moeiteloos vertaal je de ontwikkelingen bij je relaties naar kansen voor Diagnostiek voor U. ‘Nee, kan niet’ bestaat niet voor jou.
 • Je hebt oog voor de verschillende belangen van de partijen waarmee je te maken hebt en bent je bewust van de politieke kanten hiervan;
 • Daarnaast beschik je over goede contactuele en communicatieve vaardigheden en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je weet je collega’s te enthousiasmeren en te inspireren;
 • Het zelfstandig als in teamverband werken gaat je goed af;
 • Je hebt een proactieve en flexibele instelling, bent vasthoudend en je vindt het een uitdaging om te werken in een complexe organisatie met een grote diversiteit aan diensten binnen een sterk veranderend zorgveld;
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag is vereist en dient te worden aangevraagd en/of overlegd.

Dit mag je van ons verwachten 

 • Inschaling vindt plaats conform FWG 3.0 salarisschaal 60 van de CAO-Ziekenhuizen.
 • Voldoende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
 • Ergonomische- en open werkplekken/kantoortuinen
 • ​​​​​​​​​​​​​​Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer
 • ​​​​​​​Prettige werksfeer en goede begeleiding door een vaste medewerker/buddy

Heb je een vraag over deze vacature?
Miranda Gooiker, Manager Markt en Relaties staat je graag te woord. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 36574639.


Enthousiast?
Je motivatiebrief en curriculum vitae ontvangen we graag vóór 23 september 2019. Je kunt deze mailen naar werk@diagnostiekvooru.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op 26 september 2019.