Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Accountmanager - vaste baan 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Eindhoven 1094 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wij zijn er voor Brabanders. En jij bent er ook voor Brabanders. Je bent er om Brabantse bedrijven te laten weten waarom ze door te adverteren, de perfecte aansluiting te krijgen met (nieuwe) klanten. Hierdoor realiseren zij meer omzet en naamsbekendheid. Jij bent de adviseur voor de klant als het gaat om de inzet van onze online kanalen en uiteraard ook via radio en tv. Je hebt een Brabants netwerk op het gebied van sales en weet wat er speelt in de Brabantse samenleving. Zo realiseer jij de met jou afgesproken commerciële omzetdoelstellingen en draag je bij aan het versterken van het bedrijf als multimediaal advertentiekanaal.

Jij zorgt dat Brabantse bedrijven Brabantse consumenten bereiken via de kanalen van het bedrijf. Dit doe je door het opstellen van een persoonlijk acquisitie/verkoopplan aan de hand van het verkoopbeleid. Je ontwikkelt en zoekt actief naar proposities die tot nieuwe omzet leiden. Je bezoekt (nieuwe) klanten en onderhoudt relaties. Je leeft je in de klant in door actief mee te denken over hoe hun doelgroep te bereiken en welke producten/diensten hiervoor in te zetten zijn. Zo verbind jij Brabanders met Brabanders!

Waar ga je werken?

We bevinden ons in de mooiste regio van het land: Brabant. Wij horen bij Brabant zoals ook het worstenbroodje en carnaval dat doen. Dagelijks zitten we bovenop het nieuws. Alles wat in de achtertuin van Brabant gebeurt hoor, lees en zie je bij ons het eerst. Via onze website en apps, maar ook nog steeds via radio en tv. En dat doen we succesvol. Met ruim 250 miljoen jaarlijkse, online bezoeken behoren we tot de landelijke top 10 van online nieuwsmedia. Dat houden we graag zo en daar hebben we jou bij nodig. Welkom in het mooie Brabant!

De baan is op basis van Werving & Selectie. Dus ben jij dé kandidaat voor dit bedrijf, dan krijg je direct een contract bij de opdrachtgever.

Wat vragen wij?

- Een proactieve houding en ziet nieuwe kansen
- Een MBO/HBO werk- en denkniveau in een commerciële richting
- Goede contactuele eigenschappen en doorzettingsvermogen waardoor je omzet weet te genereren
- Lef, leergierigheid en enthousiasme

Extra fijn wanneer je:
- Aanvullende opleidingen hebt gevolgd op online sales gebied
- Kennis hebt van de mediawereld en de mediawet
- Een eigen netwerk hebt binnen de regio Eindhoven/Den Bosch
- Ervaring hebt op het gebied van online sales/advertising

Heb je interesse of wellicht nog vragen? Neem dan contact op met Renée van de Sande via telefoonnummer 06-53697437 of via mail renee.van.de.sande@adecco.nl