Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Accountmanager IT - vaste baan 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Eindhoven 508 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij een kei in relatiebeheer en heb je affiniteit met IT? Dan is dit wellicht jouw droombaan!

Voor een organisatie in de regio Eindhoven zijn we op zoek naar een Accountmanager voor de Nederlandse en Belgische markt. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met bestaande klanten, waarbij het regelmatig afleggen van klantbezoeken, identificeren van mogelijkheden en hoge klanttevredenheid je primaire taak is. Bedrijfskennis, probleemoplossend vermogen en commercieel inzicht zijn essentieel in deze functie. Uiteraard pik je verkoopsignalen op en probeer je de dienstverlening uit te breiden.

Heb je interesse en wil je meer te weten komen over deze leuke vacature? Neem dan contact op met Renée van de Sande, 06-53697437 of renee.van.de.sande@adecco.nl

Waar ga je werken?

IT dienstverlener in de regio Eindhoven. Organisatie met een zeer goede werksfeer en stabiel team. Informeel en no-nonsense cultuur. Familiaire sfeer, korte lijnen doordat het een redelijk kleine club is. Maar wel de zekerheid van een grote internationale organisatie achter je. Een bedrijf met een sterke internationale uitstraling.

Wat vragen wij?

De ideale kandidaat beschikt over het volgende profiel:
Minimaal HBO werk- en denkniveau
Ervaring in een commerciële functie, waarbij goede communicatieve vaardigheden vereist zijn. Op verschillende niveaus binnen een organisatie kunnen schakelen
Affiniteit met IT en bekend met ERP systemen en de mogelijkheden daarin
Gedreven, ambitieus en sociaal persoon.

Wat heeft de organisatie te bieden?
Goed, marktconform salaris
Goede secondaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, een bonusregeling, auto van de zaak, onkostenvergoeding e.d.
Prettige werksfeer in een hecht team.