Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Accountmanager buitendienst 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Helmond 1991 keren bekeken
Vacature omschrijving

Word jij blij van dagelijks contact met klanten? Zijn ‘betrokken’ en ‘klantvriendelijk’ jouw belangrijkste eigenschappen? En ben jij op zoek naar een uitdagende functie op het snijvlak van sales en HR? Dan is onze vacature van accountmanager buitendienst echt iets voor jou!

Wat ga jij doen als accountmanager buitendienst?

Jij maakt onderdeel uit van het accountmanagersteam buitendienst, bestaande uit 3 accountmanagers en een manager. Samen vertegenwoordigen jullie alle klanten van Please, van 'de bakker op de hoek' tot aan de grotere mkb-bedrijven. Jouw belangrijkste taak is zorgen dat klanten tevreden zijn én blijven, doordat jij onze 9+ dienstverlening continue naar een hoger niveau wilt brengen. Persoonlijk contact is hierin essentieel, daarom bezoek jij jouw klanten minimaal één keer per jaar. Aangezien dit er bijna 300 zijn, ben je hiervoor minimaal 3 à 4 dagen per week buiten de deur.

Daarnaast zijn jouw uitdagingen als accountmanager buitendienst:

 • Adviseren. Jij weet wat er speelt bij de ondernemer op het gebied van personeel en adviseert proactief vanuit jouw rol als payroll partner;
 • Kwaliteitsmanagement. Jouw klant is jouw verantwoordelijkheid, jij zorgt dus dat afspraken worden nagekomen en de klant niets heeft aan te merken op onze dienstverlening. Toch iets niet goed gegaan? Dan neem jij de verantwoordelijkheid om het op te lossen;
 • Up- en crosssellen. Jij weet klantbehoeften m.b.t. onze dienstverlening tijdig te signaleren en hier op in te spelen. Is er geen behoefte? Dan weet jij deze wel te creëren!
 • Referral marketing. Je hebt ook een neus voor salesmogelijkheden. Warme leads genereren uit het netwerk van jouw tevreden klanten doe jij er dus gewoon ‘even bij’.

Wie is ‘jij’?

Jij hebt een HBO afgerond bijvoorbeeld in de richting van HRM of commercie. Ervaring binnen de uitzendbranche/ arbeidsbemiddeling of in een buitendienst functie is een pré maar niet noodzakelijk. Daarnaast ben jij:

 • Klantgericht en proactief. Je kent de behoefte van onze klanten eerder dan de klant zelf. Is er iets aan de hand? Dan hang jij al aan de telefoon of ben je al onderweg.
 • Communicatief zeer vaardig. Je beheerst diverse gesprekstechnieken en weet met jouw innemende persoonlijkheid klanten te binden en boeien.
 • Zelfstandig en nauwkeurig. Jij plant je klantafspraken in, bereid ze goed voor en verwerkt alles in een bezoekverslag.
 • Gedreven en gemotiveerd. Jij haalt altijd het onderste uit de kan waardoor je gezamenlijke doelstellingen kunt behalen.

Wat kun je van Please verwachten?

Een fulltime functie bij een top 5 organisatie in de Payroll branche. En ondanks dat wij ruim 10.000 medewerkers in heel Nederland verlonen, kenmerkt Please zich door een informele werksfeer en haar platte organisatiestructuur. Daarnaast:

 • kun je rekenen op een marktconform salaris. Uiteraard afhankelijk van kennis en (werk)ervaring;
 • zijn 28 vakantiedagen de standaard en heb je de mogelijkheid deze bij te kopen;
 • wordt de lunch door Please verzorgd en is er tijd voor een potje tafeltennis!

Interesse gewekt? Solliciteren maar!