Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

(Technisch/bedrijfskundig) Opleidingsmanager 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Veldhoven 1236 keren bekeken
Vacature omschrijving

Mikrocentrum is hét opleidingsinstituut voor de technische maakindustrie in Nederland.  Al sinds 1968 ondersteunen wij bedrijven met kennis en netwerken  in de meest uiteenlopende technische vakgebieden. Dit doen we door het organiseren van opleidingen, themadagen, seminars & beurzen en middels ons High Tech Platform waar ruim 600 leden in verenigd zijn. Bij Mikrocentrum zijn 48 vaste medewerkers en ruim 150 freelancers werkzaam.

Commerciële intermediair in technische opleidingen

Voor de afdeling Opleidingen zijn wij op zoek naar een technisch/bedrijfskundige Opleidingsmanager. In deze commerciële functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons b2b-netwerk in de maakindustrie. Je signaleert opleidingsbehoeftes, adviseert de klant over de juiste opleidingen, en koppelt de juiste docenten aan de juiste opdrachtgevers. 
Je hebt oog voor nieuwe trends en ontwikkelingen in de technische maakindustrie en die weet je om te zetten naar nieuwe cursussen en commerciële kansen voor Mikrocentrum. Je onderhoudt intensief contact met je collega opleidingsmanagers en met ‘onze docenten’.  

Kortom, een zeer veelzijdige functie voor een technische netwerker en intermediair pur sang.

Profiel:

  • Minimaal HBO niveau met sterke affiniteit met techniek. Bij voorkeur ervaring in een of meerdere van onze vakgebieden waaronder : Werktuigbouwkunde, Productontwikkeling,  Metaal, Kunststoffen, Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Machinebouw en Aandrijftechniek.
  • Geboeid door techniek in de breedste zin van het woord.
  • Goede staat van dienst als netwerker / ervaring met consultative selling.
  • Echte relatiemanager met commerciële drive.
  • Representatief, communicatief, analytisch, doortastend en resultaat gericht.


Geboden wordt:
Marktconform salaris, telefoon, laptop, premievrij pensioen, 31 vakantiedagen en een bonusregeling afhankelijk van resultaat. Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? 
Stuur dan je brief en CV naar onderstaand e-mail adres. 
Voor vragen kun je contact opnemen met:
Frank Bruls, Manager Afdeling Opleidingen 
f.bruls@mikrocentrum.nl

040-2969933 of 06-51323695.