Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

(Leerling) Gereedschapmaker 33 - 40+ uur vacature

Techniek Rijen 1717 keren bekeken
Vacature omschrijving

Heb jij een technische opleiding gevolgd en wil je graag jouw kennis toepassen in de praktijk? Wil jij (intern) opgeleid worden tot een echt vakman? Dan hebben wij de perfecte baan binnen een bedrijf die volop ruimte bied om het vak eigen te maken!
 

De functie

Als leerling gereedschapmaker wordt je intern opgeleid om zelfstandig complexe matrijzen samen te bouwen en repareren. Dit doe je doormiddel van conventionele bewerkingen zoals; frezen, slijpen, draaien, tappen, boren etc. Je wordt in het gehele proces begeleid door echte vakmannen. Indien nodig is er volop ruimte voor externe bijscholing. Je rapporteert aan de Supervisor Maintenance.

De kandidaat

Om voor deze functie opgeleid te worden beschik je tenminste over een MBO diploma richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Daarnaast kun je tekeningen lezen om vanuit hier de werkzaamheden uit te voeren. Woorden die jou omschrijven zijn analytisch, zelfstandig, oplossingsgericht en leergierig. Daarnaast heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je een echt doorzetter.

Wij bieden

Een vaste baan binnen een technisch hoogwaardig bedrijf die graag in jou wil investeren. Zowel interne als externe bijscholing is mogelijk om van jou een echte vakman te maken. Daarnaast zijn er volop doorgroeimogelijkheden en goede secundaire voorwaarden. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en kunde en zal in overleg worden bepaald.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met Benthe Mutsaerts.

Referentienummer: EVDV/2018-04/00006

Is dit toch niet de vacature die je zoekt? Neem dan contact met ons op of volg ons op LinkedInFacebook of Twitter. Wie weet hebben wij binnenkort een vacature die wel past!