Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

(leerling) elektrotechnisch monteur 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 874 keren bekeken
Vacature omschrijving

(Leerling) elektrotechnisch monteur


Stel je gaat iedere dag op weg om op de leukste plekken te werken aan elektrotechnische installaties. Stel je kunt intern worden opgeleid en doorgroeien naar de functie van volwaardig elektrotechnisch monteur. Een baan waarin jij alles komt te weten over elektrotechnische installaties. Vanuit de wekgever ga je op pad om bij diverse opdrachtgevers verschillende elektrotechnische installaties in de woning -,utiliteitsbouw en industriële projecten te maken.


Wat ga jij doen?
Je installeert elektrotechnische installaties op nieuwbouw- en renovatieprojecten van zwembaden en utiliteit. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Installeren van buisinstallaties
  • Bedrading van elektrotechnische installaties
  • Aansluiten van stroomvoorzieningen
  • Installeren van elektrotechnische installaties
     

Vanaf de tekening installeer en monteer jij de elektrotechnische installatie tot een mooi stuk techniek. Je werkt met name aan projecten in Brabant.

Waar ga jij werken?
Als leerling elektrotechnisch monteur ga je werken voor een familiebedrijf
dat sinds 1959 gevestigd is. Je werkt in een team onder begeleiding van een ervaren elektrotechnisch monteur die jou de kneepjes van het vak leert.

Wie ben jij?
Jij wilt doorgroeien naar een zelfstandige functie als elektrotechnisch monteur. Je bent monteur in de elektrotechniek en op zoek naar meer uitdaging in jouw werk. Of, jij bent net of komt binnenkort van school en zoekt een leer/werktraject of stageplaats. Of, je hebt gewoon twee rechterhanden.

Wil jij ervaren hoe het is om een dag monteur te zijn binnen
een mooi familie bedrijf en wil je een dag meelopen? Neem dan contact op, dan gaan we dat regelen.

Wat biedt  de werkgever?

  • Unieke en uitdagende technische opdrachten
  • Fijne werkomgeving met leuke collega’s en een goede sfeer
  • Ruimte om opleidingen te volgen en door te groeien


Wil je meer weten over de vacature, een dag meelopen of direct solliciteren? Neem contact op met Pleun Geerts, Flexibility Eindhoven-Best.