Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

(Hulp)monteur 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 437 keren bekeken
Vacature omschrijving

Meters maken doen we samen!
Ben je handig en werk je graag in de buitenlucht? Dan gaan we samen meters maken!

Een werkdag bij Tuinmaximaal
Je dag start met een kop koffie, waarna je met je collega vertrekt naar een klant in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk. Samen zijn jullie het visitekaartje van Tuinmaximaal, zowel in het verkeer als bij de klant die jullie blij gaan maken met zijn nieuwe terrasoverkapping. Op locatie worden de materialen en gereedschappen uit de bus geladen waarna jullie aan de slag gaan! Het plaatsen van de terrasoverkapping gaat jou goed af omdat je gedurende de eerste weken een opleidingstraject hebt gevolgd in ons trainingscentrum. Tijdens je klus maak je regelmatig een praatje met de klant die jij maar al te graag adviseert. Andersom kun je rekenen op een kop koffie en/of andere lekkernijen.

Is de terrasoverkapping geplaatst? Dan keren jullie terug naar Eindhoven alwaar je de juiste pakketten voor de volgende dag laadt. Op vrijdag worden er korte klussen ingepland, waardoor je collega’s en jij op tijd terecht kunnen in onze eigen club Tieske waar je nog een potje kunt darten of biljarten.

Jouw werktijden
Tuinmaximaal plaatst overkappingen, glazen schuifwanden en zonwering van maandag tot en met vrijdag. Je start tussen 05:00 en 06:00 vanuit onze locatie aan de Rooijakkerstraat 8 te Eindhoven. De ene dag ben je door bijvoorbeeld uitloop van werkzaamheden of files later terug, terwijl je de andere dag geniet van een vrije middag.

Jij krijgt van ons:
- Een startsalaris van € 2.000,- bruto per maand;
- Reiskostenvergoeding;
- 25 vakantiedagen;
- Overuren uitbetaald tegen 125%, of om te zetten in extra verlof;
- Recht op een mooie bonus na een jaar niet ziek te zijn geweest;
- Een uitdagende baan binnen een snelgroeiend bedrijf;
- Doorgroeimogelijkheden tot hoofdmonteur;
- Een met gereedschap uitgeruste wagen, hulpmiddelen en werkkleding;
- Een gezellige werkplek waar je na je dienst nog een potje kunt darten of biljarten en waar regelmatig personeelsfeesten worden geregeld. 
 

Wie ben jij:
- Je bent handig, klust graag en hebt geen last van hoogtevrees;
- Vroeg opstaan is voor jou geen probleem;
- Je beschikt over een b-rijbewijs en eigen vervoer;
- Je bent klantgericht en beheerst de Nederlandse taal (mondeling) goed;
- Ervaring met aluminium/hout of staalconstructies is een pre;
- Een BE-rijbewijs is een grote pre; wanneer je hier niet over beschikt, zijn er mogelijkheden om deze (op termijn) via Tuinmaximaal te behalen.

Over ons bedrijf:
Met de verkoop van terrasoverkappingen en glazen schuifwanden wil Tuinmaximaal klanten nog meer van het buitenleven laten genieten. Tuinmaximaal levert rechtstreeks aan consumenten en dealers via de webshop en de sfeervolle showroom in Eindhoven. Doordat alle schakels in de keten worden overgeslagen, kan Tuinmaximaal een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden. Tuinmaximaal levert en monteert in heel Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Sinds de oprichting in 2013 is Tuinmaximaal in korte tijd marktleider geworden door de verkoop van meer dan 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar. De snelle en stabiele vooruitgang werd eind 2018 beloond met het winnen van een gouden FD Gazellen Award; een award die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende- en financieel gezonde bedrijven in Nederland.